SønderjyskE afventer dom over Bah - målmand erkender drop

Alexander Bah blev båret fra banen i smerte og er ude på ubestemt tid. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE afventer dom over Bah - målmand erkender drop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alexander Bah blev kørt til undersøgelse på skadestuen med noget, der kunne ligne en brækket fod. Sebastian Mielitz erkendte, at han fejlede ved første FC Nordsjælland-scoring.

Reaktioner: Sebastian Mielitz var klar i mælet. Den tyske SønderjyskE-målmand skulle have reddet afslutningen fra Andreas Skov Olsen, der gav FCN kampens første mål, da SønderjyskE tabte 1-2.

Bolden røg under ham. En klokkeklar fejl.

- Der er ikke nogen undskyldning. Jeg skal redde den bold. Det er mit job. Det var en fejl, sagde målmanden, der ellers er blandt ligaens bedste.

- Jeg kan lede efter undskyldninger. Dårlig bane. Våd bane. Men der er ikke nogen undskyldning, konstaterede Mielitz.

- Vi er alle skuffede over kampen. Vi ville vinde, men vi tabte. Det er det, der står tilbage. Vi havde ikke mange chancer. Det var en lige kamp. Nordsjælland scorede to gange på tre skud. Til slut prøvede vi alt, men uden succes. Nogle gange er fodbold meget slemt, sagde han.

Mielitz håber, SønderjyskE kan få fire point ud af årets sidste to kampe mod Hobro og FCK. Tabellen kigger han ikke efter.

- Det er ikke det rette tidspunkt at tale om top seks. Vi skal se indad og prøve at få selvtilliden tilbage, så vi er klar til de sidste kampe.

Bah på skadestuen

Alexander Bah blev båret fra banen og kørt på skadestuen efter en tackling i anden halvleg. Han lå grædende på en båre med noget, der kunne ligne en brækket fod.

- Jeg har ikke hørt noget overhovedet, så det kan jeg ikke svare på, sagde SønderjyskE-træner Claus Nørgaard efter kampen om offensivspillerens uheld.

Det var endnu mere ærgerligt, end at hjemmeholdet slet ikke leverede en ordentlig præstation i første halvleg.

- Første halvleg er skuffende. Jeg synes ikke, vi leverede det udtryk og fundament, vi skal have i vores spil. Vi kom også dumt bagud. Vi rettede det til anden halvleg og kom ud med god energi. Vi fik reduceret, men så er det desværre dem, der har den sidste dygtighed og skarphed til sidst, konstaterede Nørgaard, der ikke kunne forklare den dårlige indledning.

- Det har jeg ikke svaret på ud over, at der måske sidder noget nervøsitet over for den modstander, vi skal møde. Hvis jeg havde svaret, havde jeg været ualmindeligt dum, hvis jeg ikke havde rettet det til, sagde træneren.

Mangler I noget kreativitet og noget ekstraordinært?

- Jeg synes, vi mangler noget i begge ender. Vi lukkede to ind mod Brøndby, og vi lukkede to ind i dag. Så skal man være dygtig for at vinde fodboldkampe. Det skal vi arbejde på at minimere, og så skal vi arbejde på at skabe mere på den sidste tredjedel. Det er både individuelt og kollektivt.

SønderjyskE afventer dom over Bah - målmand erkender drop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce