Så var der mål i Lieder og Hvilsom: Nu skal vi fortsætte med at score

Både Mads Hvilsom og Mart Lieder kom på scoringstavlen mod AC Horsens. Det er ikke sidste gang, hvis det står til dem selv. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Så var der mål i Lieder og Hvilsom: Nu skal vi fortsætte med at score

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I fredagskampen mod AC Horsens kom der gang i SønderjyskE's angrebsduo, Mart Lieder og Mads Hvilsom, der scorede et mål hver. Det var nok til at sikre en sejr på 2-0, og de håber begge på, at det kan blive startskuddet til en god sæson for dem selv og holdet.

HADERSLEV: Bam. Bam. To kasser til SønderjyskE og en sejr over AC Horsens.

De to mål blev sat ind af den nye angrebsduo bestående af Mads Hvilsom og Mart Lieder, og for begge spillere var det sæsonens første scoring. Mens Hvilsom var holdets topscorer i foråret i sidste sæson, så er hollandske Lieder blevet hentet i sommerpausen.

Han er kommet til klubben med et løfte om mål. Efter et par afbrændere i de to første kampe, kom der hul på bylden fredag mod Horsens.

- Det var en god følelse. Det er altid rart at score sit første mål, men det er kun starten. Nu skal vi blive ved med at vinde og score mål, siger han.

Han mener, at det er vigtigt, at begge angribere kommer til at score mål regelmæssigt, da dette tvinger forsvarsspillerne til at have stor fokus på dem begge.

- Jeg vil bare være sikker på, at holdet præsterer, og så skal Mads og jeg nok score mål. Og hvor mange? Ja - jeg håber, at vi scorer nok til at komme i top seks, siger Mart Lieder.

Jeg står uden kontrakt efter den her sæson, så jeg bliver da ked af det, hvis målet mod Horsens bliver mit eneste.
Mads Hvilsom, SønderjyskE

Spiller for ny kontrakt

Mads Hvilsoms indstilling er den samme. Han håber på, at de to angribere kan hjælpe hinanden til at score flere mål.

- Jeg tror, at Mart kommer til at lave mange mål. Han er sindssygt god. Det så vi også i træningskampene. Hvis han laver mål, så kommer jeg også til at lave mål, siger Mads Hvilsom.

Det første sæsonmål mod AC Horsens betød meget personligt for Hvilsom, selvom han understreger, at de tre point var det vigtigste. Han håber på at score i hvert fald ti mål i sæsonen.

- Jeg står uden kontrakt efter den her sæson, så jeg bliver da ked af det, hvis målet mod Horsens bliver mit eneste. Så kan det måske blive svært at få en ny kontrakt. Man sigter altid efter ti og håber på at lave 20, siger han.

Klar rollefordeling

Mart Lieder til gengæld ønsker ikke at sætte et specifikt tal på, hvor mange mål han håber på at score. Han tror på, at de to angriberes samarbejde kan hjælpe dem begge frem mod scoringer.

- Alt er ikke perfekt, bare fordi vi nu har vundet en kamp. Det er derfor, vi træner og arbejder hårdt hver dag. Jeg er sikker på, vi begge kommer til at score flere mål, siger hollænderen.

Både han og Hvilsom er klar over, at de er to forskellige typer. De kender begge deres styrker og roller.

- Mart er mere stationær og en klokkeklar 9'er, som er sindssygt god i boksen, hvor han afslutter godt. Han løber ikke så meget, så der tager jeg lidt mere fra. På den måde klæder vi hinanden godt. Jeg tager lidt flere af de defensive pligter, som vi har oppe foran, og det er fint, siger Mads Hvilsom.

- Selvom kampen mod Horsens egentlig på nogle måder var dødkedelig, så var det fint, og vi fik overholdt de aftaler, som vi har. Det gør det svært for forsvarsspillerne, når vi har to angribere, der gerne vil score mål. Det kan man godt mærke på dem.

Og mål, det har de altså nu scoret efter to kampe med afbrændere. Og så er de endda næsten enige om, hvilket af de to, der var det bedste.

- Hvilsoms mål var vigtigere, fordi det var til 1-0. Men jeg kunne også godt lide mit. Mit var måske lidt mere teknisk, men hans hovedstød var vigtigere, siger Mart Lieder.

- Lieders mål var et lidt mere teknisk mål. Han er god med bolden, selvom han er stor. Det er et mål, som jeg måske ikke lige kommer til at lave. Men jeg var også glad for mit mål. Jeg synes faktisk, at det var rigtig godt, siger Mads Hvilsom.

Så var der mål i Lieder og Hvilsom: Nu skal vi fortsætte med at score

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce