Rømer: Vi var det dårligste hold i dag

Marcel Rømer var efter kampen mod EfB utilfreds med spillet, som var langt fra det, man leverede mod AGF. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Rømer: Vi var det dårligste hold i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marcel Rømer var efter EfB-kampen utilfreds med holdets præstation, som var et skridt tilbage efter kampe, hvor man har været tilfredse med spillet. Nederlaget i dag var dog fortjent.

Nederlag: Efter AGF-kampen havde både træner Claus Nørgaard og flere af spillerne svært ved at være utilfredse med andet end de manglende mål. Spillet havde været til mere. Aftenens kamp mod EfB var dog anderledes, men med samme resultat. Nul point.

Derfor var Marcel Rømer heller ikke sen til at kalde EfB-sejren for fortjent, der kom på et tidspunkt i 2. halvleg, hvor SønderjyskE ellers var ved at få overtaget.

- Jeg synes ikke, at vi spillede særlig godt. Vi var ikke gode med bolden i dag, og vi får ikke løst undertallet inde på midtbanen. De skaber samtidig flere chancer end os, så derfor vinder de fortjent.

Han mener dog stadig, at der er grund til at være fortrøstningsfuld, selvom sæsonstarten langt fra har været som håbet med fire point i fem kampe.

- Der lå tre point og ventede i dag, men vi var bare det dårligste hold. Det er rigtig ærgerligt, men derfor skal vi ikke smide de gode takter fra AGF-kampen væk. Der gjorde vi nærmest alt rigtigt undtaget at lave mål, så det er bare op på hesten igen, siger Marcel Rømer.

Var det den utilfredsstillende pointhøst hidtil i sæsonen, som mentalt påvirkede jer i dag?

- Jeg forstår godt spørgsmålet, men det er ikke sådan, vi har det. Vi har masser af selvtillid, og vi træner rigtig godt for tiden. Vi ved, hvad vi er i stand til, og vi må bare fokusere på næste kamp mod Vendsyssel, hvor vi skal hente nogle af de point, vi mangler, siger Marcel Rømer.

Rømer: Vi var det dårligste hold i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce