Reservemålmand stopper med øjeblikkelig virkning i SønderjyskE

Lukas Fernandes er i denne og sidste sæson kun startet inde i pokalkampe. Her jubler han, efter Vendsyssel FF's Brandao brændte et straffespark mod SønderjyskE i tredje runde af pokalturneringen i sidste sæson. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix 2017

Reservemålmand stopper med øjeblikkelig virkning i SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lukas Fernandes stopper med øjeblikkelig virkning i SønderjyskE. Målmanden har været sygemeldt de seneste uger. Allerede tirsdag var en ny målmand til prøvetræning i klubben.

SønderjyskE: 25-årige Lukas Fernandes og SønderjyskE er blevet enige om at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Målmanden har været sygemeldt de seneste par uger, og nu er parterne blevet enige om, at kontrakten, der løb frem til sommeren 2020, bliver ophævet med øjeblikkelig virkning.

- Jeg er meget ærgerlig over, at vi nu mister en god målmand, men Lukas har efter sin sygemelding haft et stort ønske om at komme ud af sin kontrakt på grund af personlige årsager, og det har vi nu imødekommet, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelse.

Lukas Fernandes' sidste kamp i SønderjyskE-trøjen blev pokalkampen mod Gentofte-Vangede Idrætsforening. Her blev han skiftet ud efter 67 minutter med en skade.

Ny målmand på prøve
Reice Charles-Cook har fået sin fodbolduddannelse på Arsenals akademi. Han har spillet i Bury, Coventry, Nuneaton og Swindon Town.Med sine 24 år lægger Charles-Cook sig aldersmæssigt mellem 29-årige Sebastian Mielitz og 18-årige Victor Smedsrud.

Målmand til prøvetræning

Allerede tirsdag var en ny potentiel reservemålmand til prøvetræning. 24-årige Reice Charles-Cook, der har fået sin fodboldopdragelse i Arsenal, trænede med.

Han har indtil på mandag til at bevise, at han skal være SønderjyskE's nye førstereserve.

SønderjyskE har kigget på tre-fire målmænd. Grunden til, at Charles-Cook er inviteret til prøvetræning, er hans uddannelse.

- Han er englænder. Vi har også kigget på nogle fra lidt mere eksotiske lande, men det borger for kvalitet, at han er fra Arsenals akademi. Han har en god alder og en fin størrelse, siger Hans Jørgen Haysen.

Viser Charles-Cook sig ikke at være den rigtige mand til posten, har SønderjyskE andre i kikkerten, selvom det er et vanskeligt tidspunkt at finde nye spillere, når man er mellem to transfervinduer.

- Det har begrænset vores muligheder, at det skal være kontraktfri spillere. Men vi vil helst gøre noget nu, siger sportschefen.

Reservemålmand stopper med øjeblikkelig virkning i SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce