Ny SønderjyskE-spiller misser premieren

Efter ti minutters spil i træningskampen mod FC Fredericia i fredags var Søren Frederiksen i en duel ved sidelinjen, der kostede SønderjyskE-spilleren en skulderskade og en længere pause. Foto: Jacob Schultz

Ny SønderjyskE-spiller misser premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tilbagevendte SønderjyskE-spiller Søren Frederiksen har fået udsat sit comeback. En skulderskade holder ham ude i mindst en måned.

SKADE: Den 25. juli 2010 scorede Søren Frederiksen sit foreløbig sidste superligamål for SønderjyskE, da han blev matchvinder i 2-1-sejren mod FC Nordsjælland.

Den 11. februar 2018 lå det i kortene, at Frederiksen skulle få comeback i SønderjyskE-trøjen, når Haderslev-klubben møder nordsjællænderne i forårspremieren, men sådan kommer det ikke til at gå.

Den tilbagevendte SønderjyskE-spiller, der denne vinter er kommet til fra Viborg FF, blev skulderskadet efter ti minutters spil i træningskampen mod FC Fredericia i fredags, og skaden betyder, at sønderjyden skal holde sig i ro og undgå kropskontakt til træningerne de kommende uger.

- Han har revet et ledbånd over i skulderen mellem kravebenet og skulderbladet efter faldet i træningskampen. Jeg forventer, at der går cirka en måned, før han igen kan træne med holdet, siger SønderjyskE's fysioterapeut, Carl Hamann.

Af samme årsag er Søren Frederiksen ikke med, når SønderjyskE onsdag morgen drager til Belek i Tyrkiet, som den næste uges tid danner rammen om sønderjydernes træningslejr.

Træningslejr
SønderjyskE er på træningslejr fra onsdag den 24. januar til onsdag den 31. januar. Her spiller holdet to træningskampe mod Dinano Zagreb og Banik Ostrava. JydskeVestkysten har en journalist med på turen og dækker dagligt stort og småt i SønderjyskE-lejren.

Ny SønderjyskE-spiller misser premieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce