Nederlag i Glen Riddersholms SønderjyskE-debut: - Vi tabte til os selv

Glen Riddersholm var tilfreds med dele af SønderjyskE's spil, men som han selv sagde, så lyver måltavlen ikke. Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix

Nederlag i Glen Riddersholms SønderjyskE-debut: - Vi tabte til os selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var flere ting, som ikke lykkedes for SønderjyskE i kampen mod Vejle. I forsvaret var den gal under afgørende aktioner, og så manglede der skarphed i den anden ende.

Fodbold: Årets første superligakamp for SønderjyskE endte med et nederlag på 0-2 ude til Vejle.

Det var samtidig den første kamp med Glen Riddersholm i spidsen for holdet som træner. Og det var næppe den debut, han havde håbet på. I hvert fald var der flere ting, der ikke gik, som det skulle.

- I første halvleg er vi for hektiske. Vi vil spille for mange vinderbolde for tidligt, og det gør, at vi ikke helt får Vejle ud at løbe, som vi gør i anden halvleg. Det gør også, at vi ikke får produceret nok på den sidste tredjedel, sagde han efter kampen.

- Det er jo i første halvleg, at vi taber kampen, ved at vi på hjørnesparket er yderst uskarpe og ikke får hjulpet Sebastian (Mielitz, red.). Efterfølgende står vi og sover i forsvaret, og så må vi også kreditere Vejle for at lave et fantastisk mål.

I anden halvleg kom der lidt mere gang i angrebsspillet, hvor SønderjyskE havde to skud på overliggeren.

- Der er også mange ting i præsentationen, vi kan tage med. Jeg synes, vi kontrollerer kampen godt, men vi må bare sige, at vi taber til os selv i dag, sagde Glen Riddersholm.

Handler om overlevelse

Der var altså ifølge træneren også ting fra kampen, som det var værd at tage med sig videre.

- Hvis vi kigger på det, så har Vejle ud over de to mål et par langskud, så vi er jo egentlig i kontrol i mange faser af den her fodboldkamp, men altså måltavlen lyver jo ikke. Vi skal dog også tage nogle af de positive ting med frem mod næste kamp, sagde Glen Riddersholm.

SønderjyskE ligger i øjeblikket på en 11.-plads i tabellen, og selvom der var optimisme hos træneren, så var alvoren ikke glemt.

- Vi er meget realistiske om, at det handler om overlevelse. Det havde det gjort uanset udfaldet af kampen i dag. Men derfor må man gerne tillade sig at have optimisme over det, der gik godt, sagde Glen Riddersholm.

Nederlag i Glen Riddersholms SønderjyskE-debut: - Vi tabte til os selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce