Mr. SønderjyskE får speciel trøjehyldest

SønderjyskE-assistent Henrik Hansen i den specialdesignede Henrik Hansen-trøje. Det skarpe øje vil måske bemærke, at rygnummeret er dannet af en masse "Henrik Hansen"-tekst. Foto: Svend Anker Iversen

Mr. SønderjyskE får speciel trøjehyldest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når SønderjyskE søndag møder FC København i superligaen, bærer spillerne en trøje, der hylder assistenttræner Henrik Hansen.

HYLDEST: Det er blevet moderne at specialdesigne fodboldtrøjer til enkelte lejligheder, og søndag får SønderjyskE's superligahold også én.

Klubbens trøjesponsor, Hummel, har lavet en særlig spillertrøje, der hylder assistenttræner Henrik Hansen, der inden, han fik den titel, spillede mere end 200 kampe for sønderjyderne. 204 kampe helt præcist, fremgår det af den broderede tekst under SønderjyskE-logoet på den nye trøje.

De mange kampe, som han spillede fra 2005-2007 og fra 2011-2015, har givet Henrik Hansen en særlig status i klubben, og selv om han også har spillet for Næstved, EfB, AC Horsens og OB, er Henrik Hansen ofte blevet omtalt som Mr. SønderjyskE i Haderslev.

- Hummel har været en del af dansk fodbold i årtier, så det er helt naturligt for os at huske på fortidens profiler - også i unge klubber som SønderjyskE. Det er derfor, vi har taget initiativ til at fejre en af SønderjyskE's legender sammen med klubben, som har haft det sidste ord i forhold til, hvem vi skulle hylde, siger Morten Lund, der er sponsoratansvarlig hos Hummel, i en pressemeddelelse fra SønderjyskE.

Foto: svend anker iversen

Flere legendetrøjer

Henrik Hansen bliver næppe det sidste SønderjyskE-koryfæ, der får en særlig trøjehyldest.

- Der var faktisk en del at vælge imellem. I denne omgang faldt valget så på Henrik Hansen, hvilket er meget velfortjent. Men det vil det også være næste år, hvor vi efter planen hylder en af klubbens andre profiler, lyder det fra Hummel.

Mr. SønderjyskE får speciel trøjehyldest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce