Karakterer: Bedst og værst for SønderjyskE

SønderjyskE-målmand Lukas Fernandes virkede usikker og et skidt indgreb var igen tæt på at koste mål. Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix

Karakterer: Bedst og værst for SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var alt for mange indsatser under middel, da SønderjyskE tabte 2-0 i Lyngby.

Lukas Fernandes 2

Målmanden har haft et skidt slutspil, og en stor fejl efter et dårligt indgreb var igen ved at koste mål. Dem har der været for mange af på det seneste.

Ramon Rodrigues 2

Brasilianeren startede godt og vandt meget med sin enorme fysik. Siden kom fejlene, og opdækningen svigtede ved 2-0-målet.

Pierre Kanstrup 3

Anføreren havde nok at se til i defensiven, hvor han var styrmand for tre reserver i bagkæden. Han dirigerede højlydt - den slags kan man høre på Lyngby Stadion - og lavede ingen betydelige fejl.

Matthias Maak 2

Østrigeren vikarierede grundlæggende fint for Kees Luijckx, men han tabte også et par dueller, der skabte farlige Lyngby-kontraer.

Nicholas Marfelt 2

Simon Poulsens afløser har sine styrker i offensiven, men vi så alt for lidt til venstrebackens fremløb, og da han endelig blev sat i scene i anden halvleg, var det helt symbolsk, at han snublede.

Nicolaj Madsen 2

I modsætning til den fremragende præstation i Brøndby var Nicolaj Madsen helt usynlig i Lyngby. Han fik aldrig sat sig igennem som styrmand på den defensive midtbane.

Christian Jakobsen 2

Der mangler noget liv på højrekanten, efter Simon Kroon forlod klubben. "Greko" havde et par tilløb til chancer, men fik ikke gjort tingene færdigt.

Marcel Rømer 3

SønderjyskE's bedste mand på midtbanen. Han erobrede mange bolde og satte nogle ting i gang. Helbredet halter dog, og han holdt kun i en god times tid.

Troels Kløve 2

Der var høje forventninger til Troels Kløve i dette forår, men der har været for mange grå og usynlige indsatser i slutspillet - også denne eftermiddag i Lyngby. Hårdt arbejde og masser af kilometer gør det ikke alene.

Johan Absalonsen 3

SønderjyskE's farligste mand. Der var snert og timing i det meste af det, han foretog sig. Han skulle dog have haft mere ud af den chance, han fik efter små 20 minutter.

Mikael Uhre 3

Den enlige angriber havde en fod med i de småting, der blev farlige. Et godt oplæg i hver halvleg blev dog ikke behandlet efter fortjeneste.

Philip Zinckernagel UB

Jeppe Simonsen UB

Skala
6 = Landsholdsklasse5 = Fremragende

4 = Over middel

3 = Middel

2 = Under middel

1 = Dårlig

0 = Uacceptabelt

UB = Uden for bedømmelse

Karakterer: Bedst og værst for SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce