HB Køges Alexander Bah skifter til SønderjyskE

SønderjyskE har været på indkøb i landets andenbedste række. Alexanders Bah tager skridtet fra 1. division til superliga. Pressefoto

HB Køges Alexander Bah skifter til SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE offentliggjorde tirsdag, at klubben havde skrevet under på en kontrakt med den 20-årige Alexander Bah, der skifter fra HB Købe i 1. division. Kontrakten løber frem til sommeren 2023.

Klubskifte: SønderjyskE har hentet den 20-årige offensivspiller Alexander Bah i HB Køge.

Det unge talent skifter på en fem-årig aftale til den sønderjyske klub med hovedsæde i Haderslev.

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Jeg er rigtig glad for at have skrevet med SønderjyskE. Jeg er sikker på, det er et godt match, så det glæder jeg mig til, siger Alexander Bah i en pressemeddelelse.

Kontrakten er et resultat af længere tids flirten mellem parterne.

- SønderjyskE har vist interesse i rigtig lang tid, og jeg har hele tiden tænkt, at det vil være et rigtig godt match. Spillestilen passer godt til mig, og derfor blev det SønderjyskE, siger Bah.

Alexander Bah har haft sin fodboldopvækst i Årslev og Næsby BK. Sidstnævnte skiftede han fra i sommeren 2016 til fordel for HB Køge.

Han er en powerspiller og en tovejsspiller. Han har masser af løb, masser af ærgerrighed og masser af gå på mod i sit spil.
Hans Jørgen Haysen, sportschef i SønderjyskE

Powerspiller

Det var tilfreds sportschef, der tirsdag morgen kunne offentliggøre den nyeste tilføjelse til holdets superligatrup.

- Det er en spiller, vi har fulgt rigtig længe. Vi ville gerne gøre noget i offensiven, og nu får vi en spiller til kantpositionen, men han kan også spille angriber, og han har klart været vores førstevalg, så det er dejligt, at han nu bliver SønderjyskE-spiller, siger sportschef Hans Jørgen Haysen i en pressemeddelelse.

Og det går hurtigt for den unge offensivspiller. Klokken ni blev hans skifte offentliggjort, og allerede samme formiddag trænede han med.

- Han er en powerspiller og en tovejsspiller. Han har masser af løb, masser af ærgerrighed og masser af gå på mod i sit spil. Han har det udtryk, som vi også gerne vil have i vores kampe, siger Haysen, der har store forventninger til den unge spiller.

- Han er kun 20 år, men han har allerede rigtig mange divisionskampe og også U-landskampe, så det er en spændende spiller, der kan gå endnu mere frem i et setup som vores, mener sportschefen.

Alexander Bah, der får trøjenummeret ni, kan få debut mandag, hvor SønderjyskE møder EfB i superligaen.

HB Køges Alexander Bah skifter til SønderjyskE

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce