Greko afviser trænerkritik: Det er taget ud af en sammenhæng

Christian Greko Jakobsen mener ikke, at hans udtalelser efter EfB-kampen skulle opfattes som en kritik af træner Claus Nørgaard, men som en kritik af holdet. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Greko afviser trænerkritik: Det er taget ud af en sammenhæng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Greko Jakobsen udtalte efter EfB-kampen, at holdet havde spillet kønsløst, og at spillerne havde lignet nogen, der ikke vidste, hvad de lavede. Det holder han fast i, men afviser, at det var en kritik af træneren.

Interview: Efter nederlaget til EfB mandag aften blev Greko interviewet af TV3 Sport, hvor han udtalte, at holdet havde spillet kønsløst, og at spillerne lignede nogen, der ikke vidste, hvad de lavede. Sådan ser han stadig på kampen her et par dage efter.

- Jeg synes, at vi lignede nogen, der ikke rigtig vidste, hvad vi lavede. Jeg synes ikke, at vi fulgte den plan, vi havde lagt, så det var sådan set bare det, jeg mente, fortæller Christian Greko Jakobsen.

Så det var ikke ment som en kritik af træneren?

- Nej, det var det ikke. Jeg kan forstå, at det blev opfattet sådan, men det synes jeg egentlig bare er dårlig journalistik og er taget ud af en sammenhæng. Man kan jo altid, hvis man går ind og kløver i ordene, finde sådan nogle ting. Det var ment som, at vi ikke fulgte de ting, vi skulle, og det var ikke det SønderjyskE-hold, jeg kender i hvert fald. Så det var en kritik af den måde, vi spillede kampen på.

Han understreger derudover, at både han og spillertruppen bakker fuldt op om Claus Nørgaard.

"Der kommer til at ske nogle ændringer"

I stedet har Greko lagt fokus over på Vendsyssel-kampen, hvor man efter en kort uge skal forsøge at revanchere den dårlige kamp mod EfB. Her er der lagt op til ændringer i startopstillingen.

- Jeg kan selvfølgelig ikke sige her dagen før kamp, hvordan vi skal spille, men der kommer til at ske nogle ændringer. Ellers har vi dog forberedt os, som vi plejer, siger han.

Og han er optimistisk forud for fredagens kamp.

- Jeg synes, at vi er et bedre hold, og jeg ved, hvordan vi kan spille, hvis vi rammer dagen. Hvis vi gør det, så slår vi også Vendsyssel.

Greko afviser trænerkritik: Det er taget ud af en sammenhæng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce