Første forstærkning er på plads: SønderjyskE henter Rilwan Hassan

Rilwan Hassan spillede lørdag sin sidste kamp for FC Midtjylland, da EfB slog midtjyderne. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Første forstærkning er på plads: SønderjyskE henter Rilwan Hassan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SønderjyskE har første nye navn i truppen på plads. 28-årige Rilwan Hassan skal forstærke offensiven i næste sæson.

SønderjyskE: Når SønderjyskE om halvanden måned løber på banen til den første superligakamp i den nye sæson, er det med et nyt offensivt kort på hånden.

28-årige Rilwan Hassan skifter Herning og FC Midtjylland ud med Haderslev og SønderjyskE. Det oplyser SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Efter ti år i FC Midtjylland har kantspilleren skrevet under på en etårig kontrakt i SønderjyskE med option på yderligere et år.

Hassans kontrakt med Midtjylland udløber om en måned. Lørdag spillede han sin sidste kamp i den sorte trøje.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at Rilwan Hassan er på plads i SønderjyskE.

- Rilwan Hassan har vist sig godt frem i Superligaen i mange sæsoner, hvor han i flere år også har spillet med om topplaceringer og det danske mesterskab. Vi ved, hvad han står for, og da vi fik muligheden for at hente ham til klubben, kunne vi ikke bare lade det gå vores næse forbi, for han er virkelig en spændende spiller, siger Hans Jørgen Haysen i pressemeddelelsen.

Øget kvalitet til offensiven

Haysen mener, at Rilwan Hassan skærper den sønderjyske offensiv.

- Han er en to-vejs-spiller, som har et godt drev med bolden. Han er god til at gøre sig selv farlig med assister og afslutninger, og så er han også god i presspillet. Han bringer noget øget kvalitet til vores offensiv, hvor vi i forvejen har en del strenge at spille på, så det bliver kun endnu sjovere, når vi også råder over Rilwan Hassan, siger sportschefen i pressemeddelelsen.

Efter en lang årrække i FC Midtjylland glæder Rilwan Hassen sig til at prøve sig af i SønderjyskE.

- Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt her i SønderjyskE. Jeg håber, at jeg kommer til at spille en masse kampe, og jeg vil gøre mit bedste og arbejde hårdt for at hjælpe holdet. Jeg ser meget frem til at spille for klubben, siger Rilwan Hassan i pressemeddelelsen.

Rilwan Hassan har spillet 222 kampe for FC Midtjylland. I de kampe har han scoret 23 mål og lagt op til 30 scoringer.

Første forstærkning er på plads: SønderjyskE henter Rilwan Hassan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce