Fødselsdagsbarnet Luijckx: Skuffet over at misse vidundermål

Kees Luijckx scorede i søndagens kamp mod SønderjyskE til 1-1. Han var dog tæt på at bringe SønderjyskE foran på et vidundermål i første halvleg fra egen banehalvdel.Foto: Claus Fisker/Scanpix

Fødselsdagsbarnet Luijckx: Skuffet over at misse vidundermål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et misset mål fra egen banehalvdel skuffede fødselsdagsbarnet Kees Luijckx efter søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Spil som i anden halvleg kan give top-seks, mener midterforsvareren.

Vidundermål: I første halvleg var Kees Luijckx tæt på at score årets mål på Sydbank Park i årets første kamp. Fra egen banehalvdel sparkede han på mål. Hjulpet af en god medvind blev sparket farligt og gik kun snert forbi FCN-målet.

- Jeg er stadig skuffet over den ikke gik ind, det ville være et vidundermål. Jeg vidste, der var vind, og jeg så, at Runarsson var langt ude af målet. Så det var et forsøg på at score, sagde Kees Luijckx efter kampen.

Efter pausen scorede Luijckx dog på et hovedstød. Det skete efter FCN var foran 1-0 ved pausen. Kees Luijckx, der søndag fyldte 32 og fik fødselsdagssang af fansene, mente, at kampen havde været hård, men at SønderjyskE trak sig sejrrigt ud af kampen, da de vidste god karakter og havde masser af intelligens.

Midterforsvareren så holdet spille to vidt forskellige halvlege. Det har fuldt holdet hele sæsonen, hvor det ifølge Luijckx har været for meget op og ned, og det er også derfor, at en plads i slutspillet bliver svært.

- Hvis vi viser en mentalitet som i anden halvleg, så kan det lade sig gøre. Men hvis vi spiller med en mentalitet som i første, så bliver det svært. Det er for meget op og ned, sagde han efter kampen, mens han slog fast, at fokus er på holdet og egne kampe frem for en plads i slutspillet.

Jeg er stadig skuffet over den ikke gik ind, det ville være et vidundermål. Jeg vidste, der var vind, og jeg så at Runarsson var langt ude af målet. Så det var et forsøg på at score.
Kees Luijckx, SønderjyskE

Mangler touch og timing

Tilbagevendte Simon Kroon, der er lejet i FC Midtjylland, spillede i kampen næsten fuld spilletid. Det er på trods af, at han kun har fået 60 minutter i opstarten, og kun har fået et minuts spilletid i Superligaen siden slutningen af august.

- Det er dejligt at få spilletid, men der mangler selvfølgelig noget touch og timing i spillet, sagde kantspilleren, der lavede en enkelt assist i sin første kamp tilbage på Sydbank Park.

Simon Kroon så ligesom Kees Luijckx også en kamp, hvor der var stor forskel på niveauet fra første og anden halvleg.

- Vi er passive i presset i første halvleg. Det bliver bedre i anden, hvor vi også bliver bedre på bolden. I første halvleg sparkede vi bare bolden væk i stedet for at drible, fordi der var masser af plads.

Fødselsdagsbarnet Luijckx: Skuffet over at misse vidundermål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce