Claus Nørgaard så opadgående kurve på trods af nederlag

AGF's Mustafa Amini mod SønderjyskEs Nicholas Marfelt i superliga-kampen mellem AGF og SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus , 3. august 2018. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Claus Nørgaard så opadgående kurve på trods af nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Nørgaard var skuffet efter nederlaget til AGF, som han mener blev afgjort af små ting. Samtidig så han positive tendenser i spillet, der lover godt for de kommende kampe.

Reaktion: Selvom SønderjyskE dominerede i 1. halvleg mod AGF og havde rigeligt med chancer til at komme foran, lykkedes det ikke at hente point i Aarhus. Claus Nørgaard var efter kampen naturligvis skuffet over resultatet, men ikke over spillet.

- Jeg synes, at vi dominerer i 1. halvleg og har egentlig de chancer, der skal til. I 2. halvleg kommer spillet mere over på AGFs præmisser, som får lov at spille afventende og kan spille på omstillinger, siger Claus Nørgaard.

Den missede mulighed for tre point ærgrer Claus Nørgaard, men den tætte Superliga gør, at det tit vil blive på marginalerne, at kampene bliver afgjort.

- I sidste ende handler fodbold jo om, hvor mange mål, man får scoret, men jeg synes, at spillet i sig selv er i en opadgående kurve. Vi har fint niveau på vores opbyggende spil i 2. halvleg, men den sidste skarphed mangler. Både på den sidste aflevering og afslutningerne, og det er de marginaler, som bliver afgørende i dag, siger Claus Nørgaard.

David Nielsen: Kampplanen lykkedes

I AGF-lejren var man glade for sejren, selvom AGF-træner David Nielsen godt vidste, at kampen kunne være gået begge veje.

- I 1. halvleg har vi ikke helt benene til at løbe med SønderjyskE, og det får vi så omstillet til 2. halvleg, hvor vi får kampen mere over på vores præmisser, siger David Nielsen.

De mange nederlag gennem årene på hjemmebane til SønderjyskE havde også fået David Nielsen til at ændre lidt på det taktiske oplæg.

- Vi har mange gange oplevet et SønderjyskE-hold, der er kommet og har afventet og så til sidst fået lavet deres mål. Det ville vi gerne undgå ved at blive lidt mere afventende selv og lade dem have bolden, så vi kunne tage deres styrker væk. Det gav os samtidig mere plads til blandt andet at isolere Bundu mod Marfelt, hvilket lykkedes ret godt, siger David Nielsen.

SønderjyskEs næste kamp er mandag den 13. august mod EfB.

Claus Nørgaard så opadgående kurve på trods af nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce