Cheftræner er kommet i skudlinjen i Facebookforum

SønderjyskE-træner Claus Nørgaard ønskes udskiftet af flere i en Facebook-gruppe, hvor holdets sportslige præstationer bliver diskuteret. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Cheftræner er kommet i skudlinjen i Facebookforum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire point efter fem kampe har SønderjyskE hentet i denne sæson. Den noget beskedne pointhøst har nu fået klubbens fans til at udtrykke deres utilfreds med særligt cheftræner Claus Nørgaard i en Facebook-gruppe.

Utilfredshed: SønderjyskE's beskedne pointhøst og særligt mandagens nederlag til lokalrivalerne fra EfB satte onsdag dagsorden i Facebook-gruppen "SønderjyskE Fodbold info og debat".

Og et rigtig varmt emne var cheftræner Claus Nørgaards rolle i ovenstående.

En Facebook-bruger oprettede tirsdag således en såkaldt meningsmåling i gruppen, hvor gruppens medlemmer kunne give deres mening til kende om Claus Nørgaard som cheftræner ved at stemme på en af tre muligheder.

Første mulighed hed "Vi beholder Claus". Den anden hed "Vi venter til vinterpausen og ser, om situationen er vendt", mens den tredje og mest populære mulighed hed "Ny træner".

Der var onsdag ved middagstid 227 personer, der havde stemt for en ny træner, mens 21 ville beholde Claus Nørgaard, og tre ville vente til vinterpausen og se tiden an.

" [...] for første gang, siden jeg har fuldt med dem fra 2 division, ser jeg bare ikke, at det fungerer under Claus. Det er ikke en hetz eller andet, det er bare et match, der ikke virker, som i alle andre klubber, hvor problemet en gang imellem opstår. De gamle dyder skal nok komme, det kræver bare en ny leder, der finder dem frem."
Kommentar fra et medlem af Facebook-gruppen "SønderjyskE Fodbold info og debat".
Claus Nørgaard
  • Claus Nørgaard er 38 år og kommer fra Herning
  • Blev ansat som cheftræner i SønderjyskE i januar 2017. Hans kontrakt løber frem til sommeren 2019.
  • Har tidligere blandt andet været assistenttræner i Vejle Boldklub, Assistenttræner og reserveholdstræner i Brøndby IF, samt ungdomslandstræner for U16- & U18-landsholdet
  • Er uddannet folkeskolelærer

Greko-interview satte fut i frustrationerne

Særligt et interview, som TV3 Sport lavede med Christian 'Greko' Jakobsen umiddelbart efter 1-0-nederlaget til EfB, blev tolket vidt og diskuteret bredt.

- Jeg synes, vi mangler meget. Der var intet tempo, der var ikke nogen idé. Det var en rigtig skidt omgang, sagde Christian 'Greko' Jacobsen til TV3 Sport.

Hvorfor var der ikke det, spurgte journalisten, hvortil SønderjyskE-spilleren svarede:

- Det er et godt spørgsmål. Det var en kønsløs omgang for vores side, synes jeg. Som sagt, vi spiller alt for langsomt, og ja, jeg ved ikke rigtigt, hvad vi prøver på faktisk.

Hvordan skal I så arbejde på ikke at spille kønsløst, spurgte journalisten opfølgende og fik svaret:

- Ja, det må du prøve at spørge træneren om. Det siger sig selv, at vi skal prøve at sætte lidt mere tempo på og komme tilbage til nogle af de ting, vi har gjort godt før.

En bruger delte Greko-interviewet med følgende kommentar: "Her er beviset. CN og resten af trænerteamet er ubrugelige, talentløse amatører".

"Så fik "Greko" også luftet sine frustrationer over vores træner.. eller er jeg den eneste, der forstod hans interview på den måde?" Har en anden bruger skrevet i et opslag i gruppen.

Holdt et skarpt øje med SIF

Onsdagens trænerfyring i 1. divionsklubben Silkeborg IF fyldte en del i spekulationerne om, hvorvidt det var tid til en udskiftning på trænerposten. Her blev der både uddelt roser til silkeborgenserne og sendt lange blikke efter et tidligere træneremne.

"Hvem ka? Silkeborg IF Ka'? Ka' SønderjyskE?" spurgte en bruger.

"Se, det er en klub, der reagerer prompte på noget, der ikke fungerer! Gid Haysen gjorde det," skrev en anden bruger.

Og da Christian Lønstrup, der i sin tid også var i dialog med SønderjyskE om trænerjobbet, som Claus Nørgaard endte med, blev nævnt som muligt træneremne i Silkeborg IF, kom gruppens medlemmer for alvor til tasterne:

"Nu må de simpelthen gerne tage sig sammen, SønderjyskE. Én, som har været klubbens klare førsteprioritet, skal ikke lade vores næse gå forbi! Få nu skippet Nørgaard!!"

"[...] Nørgaard er hundrede procent fortid, når hans kontrakt udløber til vinter og forhåbentligt før. Og så nupper vi Lønstrup, som vi skulle have haft for to år siden. Der er vel en grund til, at Silkeborg ikke fik ham."

"Silkeborg skal have den ros, at de handler og ikke tøver. Ærgerligt hvis vi ikke kan lande Lønstrup, fordi en vis person ikke tør trykke på knappen og sige farvel og tak."

Af de cirka 50 opslag, der var blevet slået op i gruppen i denne uge, omhandlede de 40 af dem utilfredshed med spillet, trænere og resultaterne.

Cheftræner er kommet i skudlinjen i Facebookforum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce