Universe åbner med et brag


Universe åbner med et brag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrencer og masser af nyheder er klar på Universe, som åbner dørene den 8. april.

Sønderborg: Når Universe den 8. april kl. 10 åbner dørene til 2017- sæsonen, vil det være med det største nyhedsprogram i 10 år. Til hver af de fem store nyheder vil der i løbet af dagen være masser af ekstra oplevelser. De første 100 børn, som tør klatre op og gennemfører den 11 meter høje Sky Trail klatrebane er der en Universe-medalje. De første 50 gæster, der går igennem Virtual Reality oplevelsen får deres helt egen VR brille til mobilen.

I den nye 360 Fulldome biograf kan man om eftermiddagen opleve Lars Petersen fra Orion planetariet, der fortæller om solsystemet. På dagen kan alle børn deltage i en gratis workshop omkring Universet og solsystemet. Til de mindre gæster, der vil tage en tur i de nye elbiler for første gang, vil der være konkurrencer i løbet af dagen. Allerede op til parken åbner officielt kl. 10 vil der ved indgangen være vaskeægte kinesisk TAI CHI opvisning, som kan opleves og senere på dagen prøves for dem der har lyst.

 -Vi er naturligvis meget spændte på og stolte over, at kunne slå dørene op til et så fantastisk og stort nyhedsprogram. Vi håber at vore gæster får en fornemmelse af, at vi kan tilbyde noget til alle aldersgrupper og dermed begejstre børn og unge endnu mere for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, udtaler direktør i Universe Torben Kylling Petersen i en pressemeddelelse.

Universe åbner med et brag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce