Universe åbner med de største nyheder i ti år

I VR-udstillingen kan man tegne i luften med VR-briller på.
Foto: Orla Lund

Universe åbner med de største nyheder i ti år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplevelsesparken Universe præsenterer i sæsonen 2017 det største nyhedsprogram i ti år. I foråret åbner parken med en virtual reality-udstilling på 400 kvadratmeter, elbil-bane og kinesisk have.

NORDALS: Siden efteråret har medarbejderne i Universe arbejdet indendørs og udendørs på parkens nyheder til sæsonen 2017.

Det er især en virtual reality-udstilling på 400 kvadratmeter og en udvidelse af Bittens Have, som der er brugt mange timer på.

Udstillingen har 11 rum med oplevelser og spil, som opleves gennem virtual reality-briller. Den kinesiske have er lavet med inspiration fra Bitten Clausens oprindelige have. Desuden bliver der lavet en elbil-bane ved siden af segway-banen.

- Det er det største nyhedsprogram siden indvielsen af udstillingsbygningen i 2007. De mindste kan komme ud og køre i elbil, og de ældste kan nyde haveanlægget. Så der er grunde nok til at tage hele familien med i Universe, siger Torben Kylling Petersen, der er Universe-direktør.

98.000 gæster i 2017

I sæsonen 2016 besøgte knap 93.000 parken på Nordals. Det er næsten 5000 flere end i 2015. Torben Kylling Petersen regner med 98.000 besøgende i 2017. Derfor skal der ansættes lidt flere sæsonarbejdere i forhold til sidste år. Der er cirka 100 sæsonarbejdere i parken.

Det er Bitten og Mads Clausens Fonden, som lægger penge i at udvikle parken.

- Jeg kan ikke fortælle, hvad fonden investerer i denne sæson, da der godt kan snige sig en enkelt nyhed mere ind, siger Torben Kylling Petersen.

Nyhederne holdes indenfor parkens nuværende størrelse.

- Vi har ikke planer om at udvide, før Nordals Ferieresort er en realitet, men så bliver vi også nødt til at kigge på det, siger Torben Kylling Petersen.

Det er det største nyhedsprogram siden indvielsen af udstillings-

bygningen i 2007.
Torben Kylling Petersen
Foto: Orla Lund

Fakta
Universe og nyheder

Parken åbner lørdag den 8. april i påskeferien.

  • Parken har normalt i forårs- og efterårssæsonen kun åbnet for gæster i weekenderne, mens skoler har adgang til parken på hverdage. I denne sæson åbner parken for alle også om fredagen i ydersæsonerne. Resten af året er der åbent alle dage.


  • Blandt nyhederne er en 5D-film med dinosaurer og et nyt dome/planetarium, der viser en 360 grader film om solsystemet.


Foto: Orla Lund
Foto: Orla Lund

Universe åbner med de største nyheder i ti år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce