To nye forfattere til festival


To nye forfattere til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjylland: Litteraturfestivalen Ord fra Nord kan præsentere to nye forfattere, som besøger festivalen. Den ene er den svenske krimiforfatter Marie Jungstedt, som debuterede med 'Den du ikke ser' i 2003. I Sverige har hun solgt 4,7 millioner bøger. Krimierne er oversat til 20 sprog, og flere af bøgerne er filmatiseret af et tysk produktionsselskab. Forfatteren har skrevet 13 bøger med kriminalkommissær Anders Knutas og Karin Andersson fra Visby på Gotland i hovedrollerne.

Den anden forfatter er Anna Grue, som er dansk. Hun skriver både krimier og kærlighedsromaner. Hendes oversætter bor i Tønder og et tysk tv-selskab har købt rettighederne til hendes bøger. Anna Grue har skrevet serien om den skaldede detektiv, Dan Sommerdahl. Han er kreativ direktør et reklamebureau og sygemeldt, da firmaet rengøringsassistent findes myrdet. Han opdager, at han har et talent for at opklare forbrydelser.

Ud over krimiserien har Grue skrevet kærlighedshistorien 'Italiensvej' om italienske Vittoria, som kom til Danmark i 1958, hvor hun bliver veninde med sin modsætning, danske Conny. Hun bliver gift med en læge og lever et husmorliv.

De to forfattere besøger Ord fra Nord. Litteraturfest i grænselandet, som finder sted den 3.-6. oktober i Sønderjylland-Slesvig. /kat

To nye forfattere til festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce