Succesrig sønderjysk televirksomhed købt af hollændere

Thorben G. Jensen har solgt sit livsværk ipnordic i Gråsten videre til en hollandsk koncern. Arkivfoto: Claus Thorsted

Succesrig sønderjysk televirksomhed købt af hollændere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ipnordic A/S bliver en del af Within Reach, der ligesom Gråsten-virksomheden leverer kommunikationsløsninger til erhvervslivet.

Gråsten: Televirksomheden ipnordic A/S med adresse i Gråsten er blevet opkøbt af det hollandske selskab Witin Reach, der har aktiviteter i 25 lande og beskæftiger mere end 500 medarbejdere.

- Ipnordic er en lille spiller på et stærkt konkurrencepræget marked med en række mastodonter. Vi har indset, at hvis vi skulle fortsætte vores fantastiske rejse, så måtte vi alliere os med nogen, der havde flere muligheder, end vi havde, siger Charles Ginnerskov, som samtidig med købet har afløst sin far Thorben G. Jensen som direktør for virksomheden, der bliver et datterselskab i den hollandske koncern.

Far og søn har siden 2011 med stor succes har leveret fastnet- og mobiltelefoni samt omstilling og internet til det danske erhvervsliv. Virksomheden er i dag vokset til at have mere end 80 ansatte. 64-årige Thorben G. Jensen er ikke en del af den "nye" ipnordic.

- At få ipnordic med i vores selskab udvider ikke blot vores portefølje, men styrker også vores aftryk i Europa. Sammen med ipnordic vil vi intensivere vores udvikling på det europæiske marked ved at se på nye vækstmuligheder, siger Stijn Nijhuis, administrerende direktør i Within Reach.

Sælger og køber
Ipnordic A/S, sælger fastnet- og mobiltelefoni samt omstilling og internet til det danske erhvervsliv. Ipnordic er en hurtigt voksende organisation, som blev grundlagt i 2011 og nu tæller over 80 medarbejdere i Gråsten. I 2017 blev overskuddet næsten fordoblet til nu 15,8 millioner kroner. Within Reach er hollandsk holdingselskab for en række brands indenfor it- og kommunikationsløsninger for eksempel Voiceworks, Swyx og Centile. Dets kernemarkeder er Tyskland, Holland og Frankrig. Organisationen har aktiviteter i 25 lande og beskæftiger mere end 500 ansatte.

Forbliver i Gråsten

Ipnordic har den seneste tid været i dialog med en række danske og udenlandske mulige investorer.

- Within Reach var ikke den højeste byder, men derimod det helt rigtige match. Jeg har en ambition om, at ipnordic skal meget mere, men det ville kræve flere penge, end jeg havde på kontoen, siger Charles Ginnerskov.

Købsprisen er ikke offentliggjort, men den 40-årige direktør oplyser dog, at der er række kriterier i købsaftalen, der blandt andet sikrer, at ipnordic beholder sit navn, forbliver i Gråsten og drevet på samme måde som i dag.

- Vi har store ambitioner for vores fælles arbejdsplads og med en ny, kapitalstærk bestyrelse, har vi samtidig forsikret vores medarbejdere og fået mulighed for at udvikle vores position på markedet på en helt ny måde. Dertil kommer udsigten til med tiden at skabe mange flere arbejdspladser i lokalområdet.

Succesrig sønderjysk televirksomhed købt af hollændere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce