Stor interesse for at få job på Hotel Alsik

Hotel Alsik skal trække konferencegæster og turister til fra nær og fjern, og det kræver sit personale. Foto: Timo Battefeld

Stor interesse for at få job på Hotel Alsik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ansættelser af 110-130 nye medarbejdere på det ny hotel på havnen foregår i det nye år med tiltrædelse til foråret, men allerede nu har mange vist interesse for at komme med ombord på holdet.

SØNDERBORG: Hotel Alsik ansætter nye folk i massevis henover årsskiftet, og siden kok af Guds nåde, Jesper Koch, har efterlyst folk i gastronomi og service til at arbejde på havnefronten i Sønderborg, er det væltet ind med ansøgninger. Den sønderjyske stjernekok med restauranter i Aarhus og egne TV programmer på landsdækkende kanaler er superviser på Hotel Alsiks tre restauranter og spa cafeen. "Vi slår dørene op til maj .. skal vi sammen være en del af dette eventyr ... jeg skal bruge alverdens hænder i afdelingen Food and Beverage" skriver Jesper Koch på sin Facebook profil. Det lader hans netværk sig ikke sige to gange.

- Vi får løbende ansøgninger og kigger på det, men det er vigtigt at sige, ansættelserne først finder sted næste år, siger HR chef Christel Leiendecker, der ikke umiddelbart har tal på, hvor mange, der er i bunken.

Feltet ventes at blive på 110-130 ansatte inden for hotellets gastronomi og service.

Jobinfo
Hotel Alsik og dets mange faciliteter med spa, wellness og tre restauranter kræver flittige hænder - som meget gerne må være lokale. Informationer om stillinger på Alsik kan findes på alsik.com, eller ved at kontakte HR-ansvarlig Christel Leiendecker på mail cleiendecker@rimc.dk eller telefon 51 43 45 91.
Siden kok af Guds nåde, Jesper Koch, udsendte et skriv om, han mangler folk på Alsik næste år, er ansøgningsbunken vokset betragteligt.
Arkivfoto: Claus Thorsted
Siden kok af Guds nåde, Jesper Koch, udsendte et skriv om, han mangler folk på Alsik næste år, er ansøgningsbunken vokset betragteligt. Arkivfoto: Claus Thorsted
Foto: Claus Thorsted

Fagfolk søges

- I løbet af det kommende år kan vi godt have 150-200 ansatte, for der vil givet være deltidsansatte som studerende og ung i arbejde. Vi vil få en del ansatte på timebasis. Vi søger fagpersonale til opstarten. Det er vigtigt at kunne sit metier, når det hele starter 6. maj, siger HR chef Christel Leiendecker, der glæder sig over den overvældende interesse for at blive en del af holdet på Hotel Alsik.

"3 Restauranter & 1 Spa Cafe ... send meget gerne en ansøgning Bager - Konditor - Kokke - Kokkeelever - Tjener - Tjenerelever - Sommelier - Smørrebrødsjomfru - Cater - Restaurant Chef - Sous Chef - Overtjener - Morgentjenere - Prep Kokke - Opvaskere o.m.m. ... med eller uden erfaring" opfordrer Jesper Koch.

De ledende ansatte er på plads og skal være med til at ansætte personalet i de enkelte afdelinger.

- Seks uger før åbningsdagen skal jeg gerne have alle ombord. 26. marts går vi over og øver os i arbejdsprocesserne. Det hele skal sidde på rygraden, når vi åbner, siger Christel Leiendecker, der så at sige tager de mange ansatte i de forskellige afdelinger med i en slags træningslejr på selve hotellet.

Det står færdigbygget på havnekajen og er ved at få indrettet de 190 værelser på 19 etager. Der skal bruges service- og rengøringspersonale foruden ansatte i restauranter, køkken og reception samt personale til 4500 kvadratmeter spa- og wellnessområde. Se stillingsopslagene på www.alsik.com

Der er ved at blive lagt sidste hånd på Hotel Alsik, og værelserne og personale skal om føje tid tage imod tusinder af gæster.
Foto: Timo Battefeld
Der er ved at blive lagt sidste hånd på Hotel Alsik, og værelserne og personale skal om føje tid tage imod tusinder af gæster. Foto: Timo Battefeld
Foto: Timo Battefeld
HR-ansvarlig Christel Leiendecker, marketingsdirektør Karelia Petersen samt spa-manager Gitte Hvidtfeldt blev ansat i sommer og er nu sammen med den øvrige ledelse med til at ansætte 100-200 nye tjenere, kokke, spa-personale o.s.v. i løbet af et års tid.
Foto: Timo Battefeld
HR-ansvarlig Christel Leiendecker, marketingsdirektør Karelia Petersen samt spa-manager Gitte Hvidtfeldt blev ansat i sommer og er nu sammen med den øvrige ledelse med til at ansætte 100-200 nye tjenere, kokke, spa-personale o.s.v. i løbet af et års tid. Foto: Timo Battefeld
Foto: Timo Battefeld

Stor interesse for at få job på Hotel Alsik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce