Stephan Kleinschmidt er blevet far: - Det føles rigtigt og stort

Kleinschmidt og Klærkes lille dreng født den 9. juli 2019. Privatfoto

Stephan Kleinschmidt er blevet far: - Det føles rigtigt og stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 9. juli blev 42-årige Stephan Kleinschmidt far til sit første barn, Junior, der er den lille drengs midlertidige navn.

Sønderborg: Viceborgmester, embedsmand og nu også far.

Tirsdag den niende juli klokken 01.54 kom 3990 gram fordelt på 53 centimeter og forandrede Stephan Kleinschmidts verden.

- Han vender op og ned på det hele. Lige nu drejer hele verden sig omkring den lille mand, siger den nybagte far.

Navnet er stadig Junior - i hvert fald udadtil. For da Kleinschmidt taler med JydskeVestkysten er det kun en halv time siden, at han og kæresten Kathrine Klærke skålede i champagne ovenpå juniors officielle navn. Men da endnu ikke den lille drengs bedsteforældre har hørt navnet, han for eftertiden vil kalde sit barn, ønsker den lille familie naturligvis ikke, at de skal læse det i avisen.

Der er ingen tvivl om, hvor stolt den nybagte far er over sin nye titel.

- Det føles først og fremmest rigtigt og stort. Jeg er en glad og stolt far til en lille dreng. Kathrine og jeg har set frem til det her i lang tid. Det er rent ubeskriveligt at beskrive, hvordan det er. Det er kun andre fædre, der kan forstå det. Følelsen toppede i det øjeblik, hvor Junior første gang så verdens lys. Man oplever sikkert også nogle indre følelser, som man ikke var så bevidst om før, siger Stephan Kleinschmidt, der uddyber.

- Det er en anden rolle og en anden funktion som far, end det man var vant til før. Selvfølgelig er der en helt anden nærhed til et andet menneske, som pludselig er en del af ens liv, og på en måde er man forelsket fra dag ét. Og det er det, vi oplever lige nu.

Stephan Kleinschmidt
  • Viceborgmester og byrådsmedlem for Slesvigsk Parti
  • Født 1. marts 1977 i Sønderborg og opvokset i Rinkenæs
  • Stadtrat Dezernent - at sammenligne med forvaltningschef - i "Dezernat 2: Projektkoordinierung, Dialog und Image" i Flensborg.
  • Bor i Sønderborg med sin kæreste Kathrine Klærke, der er stabschef i Sønderborg Kommunes økonomi, teknik- og miljøafdeling.

Deler barslen

I øjeblikket holder Stephan Kleinschmidt tre ugers ferie fra sit job som forvaltningschef i Flensborg. Planen er dog, at han vil tage fem måneders barselsorlov fra 1. december til 1. maj.

- Jeg har lært, at det hedder ét barn, to forældre, så vi deler barslen, siger han.

Det er endnu ikke afgjort, om viceborgmesteren også tager orlov fra byrådsarbejdet.

Stephan Kleinschmidt er blevet far: - Det føles rigtigt og stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce