Stedfar frifundet for bæltevold

En 36-årig mand er ved Vestre Landsret frifundet for den vold mod sit stedbarn, som han her i byretten i november 2016 blev dømt for. Arkivfoto: Claus Thorsted

Stedfar frifundet for bæltevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 36-årig mand fra Sydals, der i byretten blev kendt skyldig i vold mod stedbarn, er nu frifundet i Vestre Landsret.

Sydals: I november blev en 36-årig mand fra Sydals dømt for vold mod sin stedsøn, da drengen var seks til ni år tilbage i 2013-2016. Stedfaderen blev dømt for at have pryglet den lille dreng med et læderbælte med metalspænde, en badesandal og med flad hånd í flere tilfælde over den treårige periode. Stedfaderen nægtede sig skyldig, og han ankede straks til Vestre Landsret. Her er han nu blevet frifundet for vold mod drengen.

- Jeg har endnu ikke læst dommen. Men vi er naturligvis tilfredse med, at landsretten ikke mener, at der er ført det fornødne bevis for at dømme ham, siger forsvarer Bettina Antitsch Mortensen. Fem af landsrettens dommere dommere frifandt faderen. En dommer ville kende manden skyldig.

Drengen bor sammen med sin mor og stedfar og flere søskende på Sydals. Forældrene er begge fra Østeuropa, og faderen har sit eget firma i Danmark. Moderen er hjemmegående. I byretten blev drengens forklaring betegnet som troværdig, og den blev da også lagt til grund for at dømme faderen for vold. Ikke grov vold, som han var tiltalt for. Fem af Vestre Landsrets seks dommer var altså ikke overbevist om, at drengens forklaring var tilstrækkelig til at dømme stedfaderen for vold.

 

 

Stedfar frifundet for bæltevold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce