Sønderborg kåret til landets flotteste handelsby

Glade prisvindere fra Sønderborg. Fra venstre er det byplanlægger Marie Bonefeld, Sønderborg Kommune, Brian Pedersen, forretningsudvikler, Sønderborg Kommune og Rikke Torré, formand for Sønderborg Handel. Privatfoto: Rikke Torré

Sønderborg kåret til landets flotteste handelsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I et skarpt felt blandt 24 andre udvalgte fik Sønderborg torsdag titlen som Danmarks flotteste handelsby. Vi kan ikke få armene ned, siger handelsformand Rikke Torré

Sønderborg: Det kan godt være, at mange lige nu har svært ved at se bort fra det meget lidt skønne i byens gågade med den igangværende renovering. Men ikke desto mindre har Sønderborg netop sikret sig titlen som Danmarks flotteste handelsby i et felt på 25 indstillede. Det er brancheorganisationen, Institut for Center-Planlægning, der hvert andet år holder konkurrencen. Denne gang i Odense, hvor leder af Sønderborg Handels sekretariat, Brian Pedersen og formanden for Sønderborg Handel, Rikke Torré var med.

- Vi havde håbet, men nu kan vi snart ikke få armene ned. Der var mange andre stærke bud, og så vandt vi prisen, selv om vi har en gågade, der er ved at blive renoveret. Det er da kæmpe flot, siger en meget glad handelsformand.

Kåringen er sket på baggrund af interview med 100 stamkunder, der handler i byen mindst én gang i ugen og så en fagjury med seks personer, der har besøgt byen.

Vi har fået et diplom med hjem, men det aller vigtigste er den store markedsføring, der ligger i, at vi nu kan kalde os Danmarks flotteste handelsby.
Formand for Sønderborg Handel, Rikke Torré

God markedsføring

- Vi har fået et diplom med hjem, men det aller vigtigste er den store markedsføring, der ligger i, at vi nu kan kalde os Danmarks flotteste handelsby. Sammen er vi stærke - sammen er vi Sønderborg, som det hedder i vores slogan, siger Rikke Torré og tilføjer:

- Faktisk blev vi nævnt fire gange i forbindelse med de seks kategorier og var i top fem til bedste handelsby, som blev Vejle.

Kåringen er en ud af følgende seks kategorier: Danmarks bedste handelsby, hyggeligste handelsby, flotteste handelsby, bedst markedsførte handelsby, mest servicemindede handelsby og mest innovative Handelsby.

De 25 konkurrerende byer var: Herning - Hillerød - Holbæk - Holstebro - Kgs. Lyngby - Køge - Middelfart - Nykøbing F - Næstved - Præstø - Ringkøbing - Roskilde - Silkeborg - Skive - Slagelse - Stege - Svendborg - Sønderborg - Tønder - Vejen - Vejle - Viborg - Vordingborg - Aalborg - Aars.

Sønderborg kåret til landets flotteste handelsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce