Sønderborg hylder sine veteraner


Sønderborg hylder sine veteraner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderborg: Sønderborg har, lige siden 5. september blev en national flagdag i 2009, valgt at deltage i markeringen.

På dagen hyldes danskere, der har været udsendt i internationale missioner rundt i verden. Håbet er, at mange borgere på onsdag vil dukke op på Rådhustorvet og på den måde tilkendegive deres respekt for og støtte til veteranerne.Omkring 450 borgere i Sønderborg Kommune har været udsendt i internationale missioner. Missionerne er gået til både krigsområder som f.eks. Eksjugoslavien og Afghanistan og til områder, hvor opgaven har været at stabilisere i et uroligt område.

På onsdag er alle områdets tidligere udsendte inviteret til Rådhustorvet i Sønderborg, hvor Sønderborg Kommune sammen med Kontaktudvalget for fastholdelse af de militære traditioner i Sønderborg markerer Den Nationale Flagdag med en højtidelighed, der er præget af respekt, flag, taler og musik.

Håber mange dukker op

Programmet for ceremonien byder fra kl. 17.30 på bl.a. tale ved borgmester Erik Lauritzen, kommunaldirektør Tim Hansen, der også byder velkommen, og feltpræst Robert Landeværn Ryholt, musikalske indslag ved Flyverhjemmeværnets Musikkorps fra Kolding, uddeling af medaljer til de udsendtes børn og lægning af kranse og buketter ved mindestenen for de udsendte, som har plads på Rådhustorvet.

Ceremonien varer under en time og er offentlig for alle.- Jeg håber, at mange vil dukke på Rådhustorvet på onsdag og med deres tilstedeværelse tilkendegive, at de støtter vores soldater og øvrige udsendte, siger borgmester Erik Lauritzen.Programmet for de udsendte på Den Nationale Flagdag rummer også en invitation til at deltage i en sammenkomst om aftenen på Sønderborghus, hvor der er taler ved bl.a. veterankoordinator i Sønderborg Kommune, Kim Andersen, og byrådsmedlem Thomas Worm Larsen, der er tidligere udsendt.

Sønderborg hylder sine veteraner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce