Sønderborg får international pris

Formand for Teknik- og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune Aase Nyegaard, projektleder for SmartEnCity i Sønderborg Iben Nielsen, direktør for projektets koordinerende partner Sønderborg Forsyning Lars B. Riemann samt vice president for Danfoss i Kina, Alfred Che, var inviteret til Ningbo i Kina for at modtage den prisfulde pris. PR foto

Sønderborg får international pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderborg: Som del af EU-projektet SmartEnCity har Sønderborg siden februar 2016 med midler fra EU gennemført en lang række energieffektiviseringsprojekter. De grønne projekter har resulteret i, at Sønderborg er blevet tildelt en pris i kategorien "Excellence Award and Pioneer Award" ved Euro-China Green and Smart City Awards 2018.

Formålet med SmartEnCity er at lade udvalgte foregangsbyer udvikle strategier for, hvordan små og mellemstore byer over hele Europa kan reducere deres energiforbrug og maksimere brugen af vedvarende energikilder. Sønderborg er sammen med Vitoria-Gasteiz i Spanien og Tartu i Estland blevet udvalgt som foregangsby.

- Sønderborg får rigtig meget positiv opmærksomhed fra hele verden for vores mange tiltag på energiområdet og vores ProjectZero-mål om at blive CO2-neutral i 2029. At vi modtager priser ved så betydningsfulde arrangementer som Euro-China Green and Smart City Awards 2018, er med til at understrege vores position som grøn foregangsby på både europæisk og internationalt niveau, fortæller formand for Teknik- og Miljøudvalget i Sønderborg Kommune, Aase Nyegaard, der sammen med repræsentanter fra SmartEnCity Sønderborg netop er kommet hjem efter prisoverrækkelsen i den kinesiske by Ningbo syd for Shanghai.

Sønderborg får international pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce