SIB har opbygget et superregnskab

Der er nok at se til for Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning (SIB) og direktør/bygmester Torben Golles. 2018-regnskabet bød på et overskud efter skat på 5,5 mio. kroner. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

SIB har opbygget et superregnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S har endnu en gang overgået sig selv og øget indtjeningen efter skat fra tre mio. kroner i 2017 til 5,5 mio. kroner i 2018. Ordrebogen har det også godt.

Sønderborg: Den lokale byggevirksomhed, Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning (SIB) med hovedsæde i Sjællandsgade, har igen vist sig i særdeles god form. 5,5 mio. kroner lød 2018-overskuddet på efter skat. I 2016 og 2017 var det tal henholdsvis 3,8 mio. og 3 mio. kroner. Vendepunktet efter en årrække med stagnation kom for alvor i 2015.

- Det har været hårdt arbejde, hvor en god styring og en stærk organisation gør forskellen, siger direktør/bygmester Torben Golles og uddyber:

- Vi har dygtige medarbejdere, som på hver sit felt er gode til at vurdere byggeprojekter og kan se eventuelle farer, så vi undgår ubehagelige overraskelser.

- Vi siger også nej til nogle byggeopgaver, tilføjer han.

Vi har dygtige medarbejdere, som på hver sit felt er gode til at vurdere byggeprojekter og kan se eventuelle farer, så vi undgår ubehagelige overraskelser.
Direktør og bygmester, Torben Golles
SIB Byggeri A/S
SIB Byggeri A/S er grundlagt i 1962 og har specialiseret sig inden for en bred vifte af byggeri- institutions-, idræts-, erhvervs- og boligbyggeri, villaer, anlægsopgaver, renoveringer, vedligeholdelse og reparation.SIB Byggeri A/S har i dag ca. 110 ansatte og hovedsæde i Sjællandsgade i Sønderborg.

I følge Erhvervsstyrelsen havde selskabet Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning A/S (SIB) i 2018 et overskud på 7,1 mio. kroner før skat og 5,5 mio. efter skat.

Egenkapitalen er steget fra 13,3 mio. kroner til 17,7 mio. kroner.

SIB Byggeri ejes og drives af direktør/bygmester Torben Golles og direktør/cand.jur Hans Christian Jensen.

Et supermarked

SIB Byggeri beskæftiger i dag 110 mand og favner alle faggrupper inden for byggefaget.

- Vi er vel sådan en slags supermarked på vores felt, hvilket gør, at vi hurtigt og sikkert kan analysere markedet og give de rette priser. Vi har jo folk i huset til at spørge. Det giver gennemsigtighed og gør det overskueligt. Det kan en bygherre forstå, siger Torben Golles.

SIB Byggeri opfører ikke kun projekter, men udvikler og designer også selv. Virksomheden har således stået for Danmarks første lavenergihus og opførelsen af Sønderborg Produktionsskole - ligeledes energilavt byggeri.

God ordrebog

Aktuelt er man hos SIB i fuld gang med Strandparken, hvor det tidligere teknikum lå. Her er de første af 44 ejerlejligheder klar til indflytning i næste uge. Desuden i færd med en renovering af Mølleparkens Plejecenter og opførelse af det kommende sundhedshus i Gråsten.

Porten ved Alssundbroen, hvor SAAB har hovedsæde, er også et af SIB's arbejder lige som højhusene med lejligheder beliggende ved Ringgade/Damgade.

- Når vi ser på 2019 og ind i 2020 har vi også en ordrebog, der har det godt. Så vi forventer et pænt resultat også for i år, slutter Torben Golles.

SIB Byggeri har udelukkende projekter i Sønderborgområdet.

SIB har opbygget et superregnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce