SDU Sønderborg er blevet til en talentfabrik


SDU Sønderborg er blevet til en talentfabrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det pibler frem med iværksætterfirmaer på SDU Sønderborg, og virksomhederne har så meget kvalitet, at de ikke blot høster anerkendelse, men også priser og fondsmidler.

Sønderborg: De seneste to års vindere af Sønderborg Iværksætterpris er firmaer, som begge er udsprunget fra SDU Sønderborg. Og da Møllerens Fond for to uger siden uddelte bevillinger, så var to ud af tre modtagere fra selv samme sted. Det er ikke tilfældigt, men en konsekvens af en lang række initiativer, fortæller Business Developer fra SDU RIO, Ken Holm Thomsen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra SDU Sønderborg. Det pibler frem med iværksætterfirmaer på SDU Sønderborg og virksomhederne har så meget kvalitet, at de ikke blot høster anerkendelse, men også priser og fondsmidler. Seneste eksempler er "Honeybadger Fins" og "coduction", som begge modtog 25.000 kroner fra Møllerens Fond tidligere på måneden. De to upcoming virksomheder laver henholdsvis specialdesignede finner til surfbræt, og en platform, der forbinder udbud og efterspørgsel i metalforarbejdningsindustrien. Sidste år satte studerende fra SDU Sønderborg sig også på to af priserne, da Møllerens Fond delte midler ud. - Vi har utroligt mange startup-projekter her på Alsion, og i den sammenhæng betyder det meget for de unge mennesker, at andre kan se perspektiverne i deres ideer og det som de går og arbejder med, fortæller Business Developer fra SDU RIO, Ken Holm Thomsen.

En sand rugekasse

Specielt uddannelsen 'Innovation & Business' har vist sig som en sand rugekasse for talentfulde iværksættere. Og det er ikke helt tilfældigt. - Faget "Entrepreneurial Training" er en gave til startups. Vi har stor succes med at blande undervisningen med en lang række ekstra aktiviteter. På den måde kan vi få det hele til at gå op i en højere enhed, siger Ken Holm Thomsen. Han fortæller, at de unge ingeniørstuderende via deres uddannelse får et særligt øje for iværksættermuligheder. - Jannik Schulte og Anders Rahn Nielsen, som står bag 'Honeybadger Fins' er egentlig bare et par surferdudes, som kombinerer deres interesse med deres studie. De studerende bag 'coduction', kunne i forbindelse med et projekt se, at der var et hul i markedet.

SDU Sønderborg er blevet til en talentfabrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce