Revydirektør udsat for indbrud to nætter i træk

Leif Maibom har haft indbrud, mens han var i sommerhus. Arkivfoto: Claus Thorsted

Revydirektør udsat for indbrud to nætter i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leif Maibom opfordrer folk til at tænke sig om, inden man køber hælervarer, efter han har været udsat for indbrud to gange på to dage.

Sønderborg: Revydirektør Leif Maibom og hans kone, Johnna Maibom, har været udsat for indbrud både natten til fredag samt natten til lørdag. Det skete i parrets villa på Ringridervej, mens parret var i sommerhus.

- Det er selvfølgelig altid irriterende at have indbrud, man bliver sur, gal og vred. Men det sker jo fordi, nogle gerne vil have de varer, man har. Det er ganske almindelig pæne mennesker, der gerne vil have noget til billigere penge, mener Leif Maibom, der opfordrer folk til ikke at købe hælervarer.

- Der er kun tyve, fordi der er hælere. Hvis ingen vil aftage de varer, så havde vi ikke så mange tyverier. Der må sidde mennesker, som køber ting uden kvittering, som køber brugt og ikke spørger nok ind til varen. Jeg vil gerne få dem til at tænke lidt over tingene, siger Leif Maibom.

Den første nat blev der i villaen, der er udstyret med alarmer, stjålet tre PH-lamper. Den anden nat var det en Arne Jacobsen stol, Ægget.

- Jeg ved godt, jeg får det erstattet. Nogle siger, man bare kan lade være med at have de ting. Man skal bare købe det hele i Ikea. Men jeg synes ikke, andre mennesker skal bestemme, hvordan jeg bor. Jeg håber nogle får dårlig samvittighed, siger Leif Maibom.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi har der i løbet af natten til lørdag også været indbrud i en villa på Bocks Bjerg i Gråsten. Tyven er kommet ind via en ulåst dør i kælderen. Der er stjålet en bærbar computer af mærket Lenovo, en sort taske, en sort pung samt pas, sygesikringsbevis, kørekort og 300 kroner

Revydirektør udsat for indbrud to nætter i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce