Resterne fra spejderlejr sættes til salg

Her taler Finn Campen fra Campen Auktioner og Peter Landergren auktionschef fra Spejdernes Lejr om salget af den 60 meter lange flydebro. privatfoto

Resterne fra spejderlejr sættes til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag den 18. august kan man se på varerne fra Spejdernes Lejr, inden de sælges på auktion.

Sønderborg: 37.000 spejdere mødtes denne sommer til Spejdernes Lejr i Sønderborg. Tilbage står nu alt det grej, som spejderne brugte til at bygge deres minisamfund op med. Det skal genbruges, og Campen Auktioner i Broager har påtaget sig opgaven med at sælge de mange tusinde effekter til både virksomheder og private bydere

Det drejer sig om effekter som 15 vaskemaskiner og tørretumblere, 201 cykelpumper, 50 lokkeænder, over 10 kilometer toiletpapir og en 60 meter lang flydebro. Det er alt dette udstyr - brugt og ubrugt - som nu sætte til salg på Campen Auktioner, og mangfoldigheden er stor blandt effekterne.   Hele auktionen foregår online, så både privatpersoner og virksomheder kan byde på de mange auktionsnumre. Det er Campen Auktioners afdeling i Broager, der står for den store salgsmæssige og logistiske opgave.

- Hos Campen Auktioner sælger vi stort set alt - fra veteranbiler over væddeløbsheste og entreprenørmaskiner til varelagre fra sybutikker. Men det er første gang vi sælger en hel spejderlejr, fortæller direktør Finn Campen fra Campen Auktioners hovedsædet i Randers i en pressemeddelelse.

- Jeg har været imponeret over aktivitetsniveauet og innovationslysten, og jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe spejderne med at få genbrugt deres effekter fra lejren, så de kan komme andre til gode, og samtidig bidrage til lejrens økonomi, siger Finn Campen.

Han byder interesserede velkommen til et eftersyn af varerne fredag den 18. august kl. 11-14 på Vestermark 7 ved Sønderborg. 

 

Resterne fra spejderlejr sættes til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce