Power forventer 8000 besøgende til åbning i Sønderborg torsdag

Sådan så der ud i Viby Aarhus, da Power åbnede der, og tilstrømningen i Sønderborg ventes også at blive et tilløbsstykke. Foto: Power

Power forventer 8000 besøgende til åbning i Sønderborg torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

8000 besøgende ventes at gå benhårdt efter åbningstilbud, når elektronikkæden Power 2. marts kl. 7.00 slår dørene op i Centerpassagen.

Sønderborg: Tusindvis af kunder med smag for musik og elektronikartikler ventes at lægge vejen forbi Power, der slår dørene op i Center Passagen i Sønderborg torsdag 2. marts kl. 7.00. Da hundredevis af kunder ventes at ligge i kø fra morgenstunden, diskes der op med morgenbrød og frisklavet kaffe, foruden der er soveposer og opvarmede telte til de tilbudsjægere, der kommer i nattens løb.

- Det bliver en flot butik med masser af slagtilbud på alt fra computere til hårde hvidevarer og TV. Jyderne er jo kendt for at ville køre langt for et godt tilbud, så der er delt åbningsaviser ud så langt væk som i Esbjerg, Horsens og helt ned til den dansk-tyske grænse. Da vi åbnede i Nykøbing Falster i lørdags, stod 1500 i kø fra morgenstunden, og 8200 kunder var igennem butikken i løbet af dagen, fortæller Power direktør Jesper Boysen.

Power i den tidligere Hurup Møbelbutik, der lukkede i Centerpassagen for nogle år siden, tæller 2000 kvadratmeter. 120 medarbejdere står klar til at tage imod kundetilstrømningen torsdag morgen. Der er jazzmusik og ringriderpølser.

- Det bliver en festdag. I har noget at glæde Jer til. Priserne falder, og konkurrencen øges, siger Jesper Boysen, der nu får en pause, inden den næste butik slår dørene op i Holstebro.

Sønderborg er kædens ottende forretning og den tredje i Jylland. Tilbuddene kan ses på power.dk

Folk bliver sluset ind i hold i den rækkefølge, de kommer, og kan holde sig orienteret uden for på en 43 kvadratmeter storskærm om, hvilke tilbud, der hurtigt bliver udsolgt, og hvad der forsat er at gå efter. Slagtilbuddene bliver offentliggjort på hjemmesiden på hjemmesiden onsdag samme dag, som de husstandsomdelte aviser rammer 200.000 jyske postkasser.

- Vi går rundt med megafon og informerer om udsolgte varer. Alle skal have en god oplevelse, og ingen skal stå i kø forgæves, siger Jesper Boysen.

Fakta
Den hastigt voksende elektronikkæde Power har også de gamle kendte butikker Expert og Punkt 1 under sine vinger. Konkurrenterne i Sønderborg hedder Elgiganten og Bilka. 55 medarbejdere har fundet ansættelse i Center Passagen, hvor Power har til huse i tidligere HurupMøbelfabriks lokaler. Power er netop åbnet i Randers, Viby og Nykøbing Falster, og der er også butikker i Odense og på Sjælland.

Power forventer 8000 besøgende til åbning i Sønderborg torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce