Oluf Jørgensen Group overtager Sønderborg-virksomhed

Oluf Jørgensen Group og de ti partnere bag havde sidste år en omsætning på 118,5 millioner kroner. Foto: Inhouse Fotografi

Oluf Jørgensen Group overtager Sønderborg-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingeniør-virksomheden SlothMøller, der har hjemme i Sønderborg, bliver en del af Oluf Jørgensen Group.

Sønderborg: Fra 1. februar bliver Sønderborg-virksomheden SlothMøller en del af Oluf Jørgensen Group. Aktionærerne i SlothMøller har nemlig solgt deres ejerskab af virksomheden til de ti partnere i Oluf Jørgensen Group. Det betyder, at den nuværende bestyrelse i SlothMøller fratræder. Det meddeler virksomhederne i en pressemeddelelse.

Ifølge Morten Østergaard Hansen, der er bestyrelsesformand i SlothMøller, går virksomheden styrket ind i samarbejdet med Oluf Jørgensen.

- Begge ledelser ser en stærk synergi i samarbejdet, som betyder, at SlothMøller får et solidt fundament at bygge videre på, siger han.

Gensidig gevinst

SlothMøller beholder sit navn efter salget med tilføjelsen "- en del af Oluf Jørgensen Group". Selv om virksomheden nu skifter ejerskab, forbliver værdierne dog de samme.

- Selv om SlothMøller bliver en del af en større virksomhed, vil virksomheden i tråd med både egne og Oluf Jørgensens visioner fortsat have fokus på rådgivning i øjenhøjde. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de nye ejere er det rette match, siger Morten Østergaard Hansen.

Brian Thyregaard Andreasen, der er administrerende direktør i Oluf Jørgensen, fortæller, at de nye ejere ikke planlægger at ændre på SlothMøller.

- Vi køber ikke SlothMøller for at ændre virksomheden, men fordi vi ser muligheder for en gensidig gevinst. Vi deler et fælles værdisæt og supplerer samtidig hinandens fagligheder. Som resultat kan vi tilbyde en mere komplet ingeniør- og rådgivningsydelse, siger han.

Sønderjysk kontaktflade

Oluf Jørgensen har fem kontorer i Danmark. Virksomheden kunne sidste år præsentere det største overskud i sin historie på 17 millioner kroner før skat. Brian Thyregaard Andreasen fortæller, at Oluf Jørgensen ser muligheder i nu også at være til stede i Sønderjylland.

- Vi får med SlothMøller en lokal kontaktflade til vores sønderjyske kunder og samarbejdspartnere. Det er fuldstændig på linje med vores ambition om at være tilstede i de nærmiljøer, hvor kunderne er, siger han.

Oluf Jørgensen Group overtager Sønderborg-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce