Oldtimerløbet i Gråsten er Danmarks største Oldtimerløb

Biltemaet ved Oldtimerløbet er omkring den legendariske Ford A model, som ses på billedet. PR-foto

Oldtimerløbet i Gråsten er Danmarks største Oldtimerløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum kan opleve over 1000 gamle køretøjer, der er i år særligt fokus på BSA motorcykler og Ford A modellerne.

Gråsten: Lørdag 25. maj er det 29. gang, at Oldtimerløbet løber af stablen, og i Gråsten by og området omkring Gråsten vil der være fyldt med gamle biler, lastbiler, motorcykler, knallerter og traktorer fra det forrige århundrede.

Her mødes de stolte ejere med deres køretøjer fra først i 1900-tallet og op til 1987. Flere tusinde tilskuere møder op, for at beundre de mange køretøjer, så det vil summe af aktivitet på ringriderpladsen i Gråsten hele dagen. I år vil der være særligt fokus på BSA motorcykler og Ford A modellerne.

Ud over at publikum kan opleve over 1000 gamle køretøjer på pladsen, deltager de også i lodtrækningen om præmier på entrébilletten, hovedpræmien er et gavekort på 1500 kroner til spændende oplevelser. Vinderne af lodtrækningen bekendtgøres kl. 12.15.

- Vi håber på, at vejret viser sig fra den gode side fortæller Erik Krogh fra Lions Club Broager-Gråsten.

- Dette til glæde deltagerne og ikke mindst de mange tilskuere, som tager opstilling på ruten fra Ringriderpladsen i Gråsten via Rinkenæs og Fjordvejen og videre til Grænsehallerne i Kruså og derfra går det retur igen.

Greystone underholder

Kl. 14.30 kan man opleve bandet Greystone fra Gråsten, der underholder på pladsen eller i det store Pit-telt - afhængig af vejret.

- Oldtimerprisen på 50.000 kroner bliver overrakt kl. 12.30 - en halv time, inden Oldtimerløbet skydes i gang. Det er en ændring i forhold til tidligere år, og det skyldes blandt andet, at vi har flyttet aftenfesten til det store Pit-telt på Oldtimerpladsen, oplyser Erik Krogh.

Oldtimerløbet i Gråsten er Danmarks største Oldtimerløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce