Ny ejer af Brøggeriet

Fra venstre: Jesper Moos Fredslund, Cecilie Balling og Henrik Danekilde. Pressefoto

Ny ejer af Brøggeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøggeriet i Sønderborg er overtaget af Rekom Group og får daglig ledelse af kendinge fra blandt andet Heidi's Bier Bar. Ølbrygningen indstilles foreløbigt.

Sønderborg: Efter i flere måneder at have haft en lidt ukendt skæbne er der nu sat navn på den nye ejer af Brøggeriet på Rådhustorvet.

- Vi har glædet os meget til at overtage Brøggeriet og indføre et nyt og spændende cafékoncept. Samtidig har vi kigget mod Heidi's Bier Bar og rundt i Sønderborg for at finde det rette personale til Brøggeriet. Valget er faldet på Cecilie Balling fra Heidi's og Jesper Moos, som har været bestyrer i tøjbutikken Wagner, siger Henrik Danekilde fra Rekom Group, der står bag overtagelsen af stedet.

I mere end ti år har der eksisteret mikrobryggeri i hjertet af Sønderborg, og det gamle bryggeudstyr står fortsat intakt bagest i cafeen. Det er dog ikke planen, at de nye ejere selv skal brygge øl, som navnet Brøggeriet kunne antyde, men i stedet kommer der fokus på den velbryggede morgenkaffe og cocktails efter arbejdstid.

Morgenkaffe, frokost og cocktails

- På Brøggeriet kan gæster fremover nyde en morgenkaffe i lænestole, en frokost på lange bænke ved vinduerne eller afslutte en lang arbejdsdag med en cocktail foran pejsen. Særlig spændte er vi på vores nye aftenkoncept, hvor man kan få cocktails med et stort udvalg af gin. Tanken er at skabe en afslappet atmosfære, hvor der kan hygges med venner efter middagen, biografen eller inden den helt store bytur, siger Jesper Moos.

Han skal også stå for arrangementer i Brøggeriets selskabslokaler på første sal.

Lørdag 27. april vil der fra kl. 16-18 være åben reception med tapas og vin i selskabslokalet på førstesalen. Her vil Jesper Moos, Cecilie Balling og Henrik Danekilde fra Rekom tage imod gæsterne. Samtidig vil Jacob Moos fra Wohlenberg Vinhandel fortælle om husets vine.

Ny ejer af Brøggeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce