Næsten 100.000 har besøgt Kinorama

Kinorama åbnede den 8. februar med en fyldt biograf. Arkivfoto: Timo Battefeld

Næsten 100.000 har besøgt Kinorama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knap otte måneder efter Kinoramas åbning i Borgen er der blevet solgt næsten 100.00 billetter. Det fejres på lørdag, når gæst nummer 100.000 skal i biografen.

Sønderborg: I februar åbnede Sønderborgs nye biograf til 65 millioner kroner. De fem sale med i alt 500 sæder har siden trukket næsten 100.000 gæster ind i de røde sæder. Biografens statistikker viser, at gæst nummer 100.000 vil sætte sig i et biografsæde på lørdag.

Biografejerne Anitta og Per Matthiesen havde regnet med, at mellem 150.000 og 200.000 ville besøge den nye biograf det første år. Den gamle Kinorama på Perlegade havde til sammenligning et billetsalg på 88.000 i 2017.

- Billetsalget er tilfredsstillende, det er vi glade for. Det er lidt over budget, og med det efterår, vi får, så runder vi 180.000, når biografen er et år gammel, siger Per Matthiesen.

De første otte måneder i biografen er generelt gået godt.

- Det går godt, og folk er glade. Vi får positive tilkendegivelser fra publikum. Vi trækker publikum fra stort område. Vores postnummer-undersøgelser viser, at publikum kommer fra Kolding og ned. Altså fra hele Syddanmark, siger Per Matthiesen.

Det går godt, og folk er glade. Vi får positive tilkendegivelser fra publikum. Vi trækker publikum fra stort område. Vores postnummer-undersøgelser viser, at publikum kommer fra Kolding og ned. Altså fra hele Syddanmark.
Per Matthiesen, biografejer.

Premiere på krigsfilm

Udover almindelige biografforestillinger satser Kinorama også på lukkede business to business-arrangementer og konferencer.

- Vi har mange business to business-forestillinger og et par konferencer, og der er flere, der har reserveret. Så det er der god efterspørgsel, siger Per Matthiesen.

Mandag den 29. oktober bliver første verdenkrigsfilmen "I Krig & Kærlighed" vist i Kinorama ved et lukket arrangement. Gallapremieren på filmen bliver vist søndag den 11. november i Alsion. Samme dag vises filmen i alle Kinoramas sale for offentligheden. Billetterne sættes til salg en uge eller to før premieren.

Gæst nummer 100.000 fejres lørdag den 29. september. Alle billetter vil denne dag være til halv pris. Denne lørdag er der også forpremiere på animationsfilmen "Smallfoot" og den danske familiefilm "Team Albert". Billetter til lørdag den 29. september kan købes på www.kinorama.dk

Gæst nummer 100.000 overraskes i biografen med en præmie, som er en hel biografsal til 70 personer inklusiv sodavand og popcorn.

Næsten 100.000 har besøgt Kinorama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce