Mild vinter sætter en turbo på havesæsonen

Det er blevet til en tidlig start på havesæsonen i dette forår. PR foto

Mild vinter sætter en turbo på havesæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plantorama i Sønderborg kommer med gode råd en en fødselsdagsinvitation.

Sønderborg: Den milde vinter kan tydeligt mærkes rundt omkring i de danske haver. Gøremål, der først plejer at melde sig engang i april, er allerede klar til at blive taget hånd om her i marts måned. For eksempel at forspire frø, gøde plænen eller så småt begynde at fjerne ukrudt.

Man kan også allerede lægge kartofler til spiring, og knolde som dahlia har godt af at komme i en krukke, så de kan nå at få sat nogle gode rødder, lyder rådet blandt andet fra Plantorama i en pressemeddelelse. Men pas på! Nattefrosten kan stadig nå at melde sig, så lad være med at stille krukkerne udenfor lidt endnu.

Fest i Plantorama

Ukrudtet er også vild med det milde vejr. Derfor er det tid at finde hakkejernet frem og få det fjernet. Jo før, jo bedre. Det er også nu, man skal sætte ind med mosriven og gødningen, hvis man vil have en flot plæne til sommer, skriver Plantorama.

- Mange haveejere har sikkert lagt mærke til, at særligt den sidste halvdel af februar, var varmere end normalt. Og det gør faktisk, at vi kan komme lidt hurtigere i gang med nogle af havesæsonens tidlige gøremål, siger Thomas Hardis Jakobsen, der er centerchef i Plantorama Sønderborg, i pressemeddelelsen.

Plantorama i Sønderborg inviterer alle haveinteresserede til fødselsdagsfest. Det sker søndag 24. marts med gratis rundstykker og kaffe klokken 9.00 samt lagkage og kaffe klokken 15.00.

Mild vinter sætter en turbo på havesæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce