Lokal mand er ny køkkenchef hos Scandic Sønderborg

Hotelchef Niels Sørensen og den nye køkkenchef på Scandic Sønderborg, Klaus Græns. Privatfoto

Lokal mand er ny køkkenchef hos Scandic Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderborg: Scandic Sønderborg vil gerne have endnu flere spisende gæster i hotellets restaurant. Derfor har direktør Niels Sørensen hentet den erfarne kok Klaus Græns som ny køkkenchef. Hotellet har allerede fået flere spisende gæster i takt med et mere interessant spisekort, og det bliver Klaus Græns' opgave at udvikle restaurantens gastronomiske tilbud yderligere.- Hotellet ønsker at markere sig væsentligt inden for gastronomien. De ambitioner og udfordringer er jeg fuldstændig klar til at gribe, og jeg glæder mig meget til at udvikle potentialet, siger Klaus Græns i en pressemeddelelse fra Scandic.- Det er fantastisk for os at få Klaus som køkkenchef, da vi kender hans høje gastronomiske niveau. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Niels Sørensen, hoteldirektør på Scandic Sønderborg.Klaus Græns blev uddannet kok i 1981, og har arbejdet i blandt andet Tyskland, Schweiz og Skotland. Han har haft ledende stillinger siden 2004, senest som køkkenchef på Comwell Sønderborg.

Lokal mand er ny køkkenchef hos Scandic Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce