Læsere raser over trafik til Egernsundbroen bliver ensporet

Det har fået en del læsere til tasterne, at landevejen i Egernsund nu bliver ensporet i begge retninger. Foto: Timo Battefeld

Læsere raser over trafik til Egernsundbroen bliver ensporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har fået sindene i kog, at den dobbeltsporede del af Brovej i Egernsund nu bliver indsnævret til ét spor med overhalingsforbud.

Egernsund: Det har afstedkommet en del negative kommentarer, at et enigt teknik- og miljøudvalg tidligere på ugen besluttede, at den dobbeltsporede del af Brovej i Egernsund nu bliver indsnævret til ét spor med overhalingsforbud.

- Fuldstændig grotesk og skandaløst. Hold da op en trafikprop det vil blive når broen har været oppe. Det vil bare føre til endnu flere farlige situationer og folk, som kommer til at køre mere aggressivt for lige at nå den sidste overhaling (=flere ulykker), skriver Michael Tetreault Schmidt på JydskeVestkysten Sønderborgs facebook-side og jv.dk.

- Sikke dog en tåbelig idé. Det ville være bedre at opdrage på fodgænger, cyklister og knallertkører om ikke at køre i den forkerte side af vejen og bruge den tunnel, der er, Susanne L. Moshage.

- Lav nu en tunnel eller en gangbro, det andet er jo hul i hovedet, Hans Jørgen Mathiesen.

- Ikke videre gennemtænkt med øget kø/trafik efter broåbninger. Et par stærekasser i stedet hvis det er hastighed, der bekymrer, Michael Jensen.

- Det bliver da kun sværere at krydse eller komme ud på vejen, når man indsnævrer til ét spor. Det gør jo bare, at det bliver én lang kø af biler. Måske en rundkørsel på strækningen kunne have gavnet mere, Malene Krogh Thyssen.

Fuldstændig grotesk og skandaløst. Hold da op en trafikprop det vil blive når broen har været oppe. Det vil bare føre til endnu flere farlige situationer.
Michael Tetreault Schmidt

Også glade mennesker

Borgere i Egernsund har i årevis kæmpet for at få farten reduceret frem mod og fra Egernsundbroen. Et borgermøde i slutningen af 2018 samlede flere hundrede mennesker. Der er da også positive kommentarer til trafiksikringen i Egernsund.

- Jeg tror det er en god idé. Der er sket meget skidt på den dobbeltstrækning i tidens løb. Jeg kører der hver dag til og fra Rinkenæs. Og hvis man skubber sit ærinde på den vej med et par minutter til hver side, oplever man ikke trængslen. Sværere er det ikke, Tom Erichsen.

- Det er bare dejligt. Da der var vejarbejde på broen med kun ét spor i hver retning, gik det så godt. Det kunne vi godt have bibeholdt med det samme. Jeg glæder mig til den dag, hvor motorvejen igennem Egernsund er fortid, Andreas Aupke.

Kommunen har gennem årene modtaget henvendelser fra borgere med oplysninger om, at der jævnligt sker ulykker og opstår farlige situationer ved udkørsler og krydsning af Brovej.

Formålet med den nye plan er at sikre, at hastigheden på vejstrækningen og broen nedsættes, og at de bløde trafikanter ikke skal krydse vejbanerne så ofte, som det sker i dag.

- Dette får måske flere, der skal fra Sønderborg til Kruså og omvendt til at tage motorvejen, Jens Hansen.

Læsere raser over trafik til Egernsundbroen bliver ensporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce