LæseHeltene Oskar og Thea anbefaler

Thea og Oskar fra Gråsten Skole anbefaler sportsbøger og serier. PR-foto

LæseHeltene Oskar og Thea anbefaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommertid er læsetid. Derfor anbefaler Biblioteket Sønderborgs LæseHelte noget af det bedste, de har læst. Måske er der lige det tip, du mangler.

Gråsten: Selvom Thea og Oskar fra Gråsten Skole læser rigtig meget, fik de også lige tid til et slag Ludo, da de var på biblioteket kort før sommerferien.

Oskar kan bedst lide sjove bøger og bøger om sport. Ligesom mange af de andre Læsehelte anbefaler han helt sikkert "Kaptajn Underhyler" af Dav Pilkey. Serien om de to fjollede drenge Jimmi og Otto er bare mega sjov. Men skal han sige, hvad der er den bedste bog, så må det helt klart blive serien "Mål" af Luigi Garlando. Når man er en rigtig fodbolddreng, så er det bare serien, som han siger.

Thea kan bedre lide spænding og fantasy, og hun er ikke i tvivl, da hun bliver spurgt, hvad der er den bedste serie hun har læst; "Det Smaragdgrønne Altlas" helt sikkert. Faktisk er Thea så begejstret for serien, at hun skal læse den igen og har købt alle bøgerne for sine egne penge.

Serien består af tre bøger og hedder "Bøger fra begyndelsen". Den er skrevet af John Stephens og handler om to søskende, der fjernes fra deres forældre og bliver suget ind i et mystisk univers, hvor de jagtes af den onde grevinde.

God tur ud i læseland om du skal grine, spille fodbold eller gyse over den onde grevinde!

Projektet LæseHelte - Coming up
LæseHeltene i Sønderborg Kommune går i 5. klasse efter sommerferien og kommer fra Augustenborg Skole, Fördeschule Gravenstein, Gråsten Skole, Nydamskolen, Nørreskov-skolen og Privatskolen Als.LæseHeltene er ambassadører for læsning. Henover sommeren anbefaler de gode historier, de selv har læst.

LæseHelte - coming up er et samarbejde mellem Biblioteket Sønderborg og VidensBy.

Projektet er støttet af Kulturstyrelsen.

LæseHeltene Oskar og Thea anbefaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce