Kunstpunkt skal have ny formand

Anne Grethe Nielsen, til højre, sammen med kunstner Else Frøsig på KunstVærket, hvor kunstnere kan leje sig ind på værksteder. Arkivfoto: HC Gabelgaard

Kunstpunkt skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstpunkts formand Anne Grethe Nielsen afleverer en kunstnersammenslutning i god gænge med over 200 medlemmer.

Augustenborg: Anne Grethe Nielsen har været med siden Kunstpunkt blev stiftet for snart ti år siden. Hun har været formand for Kunstpunkt i fire år og har været med i bestyrelsen i alle årene.

Men nu mener hun, at der skal en ny til på formandsposten. Derfor går hun af ved generalforsamlingen i Kunstpunkt tirsdag den 12. marts, men heldigvis for Kunstpunkt er hun med i kulissen og fortsætter i udstillingsudvalget.

Og Anne Grethe Nielsen kan aflevere en kunstner-sammenslutning i god gænge med 210 medlemmer - en lille tilbagegang fra 2017, hvor der var 223 medlemmer.

I alt har der været 8276 besøgende i det gamle posthus i Augustenborg i løbet af 2018. Det er 225 mindre end i 2017, hvor der var 30 udstillinger mod 24 udstillinger i 2018.

Som noget nyt har Kunstpunkt i år inviteret to professionelle kunstnere til at udstille. I maj udstiller Mette Mailund Strong fra Silkeborg. Hun var en af censorerne ved den sidste censurerede udstilling. Mette Mailund Strong arbejder med udgangspunkt i landskabets former og farverarbejder med en sammensmeltning af kartografi, musik, biologi og ornamentik. Hun blander disse med motiver som dækaftryk, printplader, dansk knipling eller mønstret fra muslimske kakler.

I oktober udstiller billedkunstner Inge Kjær fra Ulfborg. Hun har en helt særlig tilgang til sin kunst og særdeles i form af arbejde med materiellet aske.

Kunstpunkt og Kunstværket
Kunstpunkt blev født i december 2010, hvor der var cirka 30 medlemmer tilsluttet. Nu er Kunstpunkt en kunstner-sammenslutning og udstillingssted for cirka 200 kunstnere og kunsthåndværkere. De udstiller i det gamle posthus i Augustenborg, hvor det summer af kreativitet og aktiviteter.

På den anden side af Louise Augustas Plads i det gamle rådhus holder Kunstværket til. Det er et kreativt hus bestående af 61 kunstværksteder og atelier. For kunstnerne er der masser af muligheder for at få gode ideer og inspiration af hinanden.
Der er plads til alle i Kunstpunkt, der holder til i det gamle posthus i Augustenborg. Arkivfoto
Der er plads til alle i Kunstpunkt, der holder til i det gamle posthus i Augustenborg. Arkivfoto

Aktuelle udstillinger

Frem til den 14. februar udstiller Sönke Büsen sin maleriudstilling med teamet "Vølvens spådom/Kinesisk kunstforståelse", og derefter tager Hanne Kaas Laursen og Kirsten Steenfatt over. I stueetagen viser Hanne Kaas Laursen sin udstilling, hvordan hun eksperimenterer med papirarbejde og alternative ophængningsmetoder.

På første sal kan de besøgende se Kirsten Steenfatts udstilling "Mine træer". Det er en udstilling med træsnit, som alle tager udgangspunkt i hendes egne træer i haven.

Kunstpunkt skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce