Kulturnat fra slottet til hotel Alsik

Det er et imponerende skue, når natløberne varmer op til det store natløb med et par tusinde løbere. Arkivfoto

Kulturnat fra slottet til hotel Alsik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Temaet i år ved Kultur- og idrætsnatten fredag den 23. august i Sønderborg bliver: Oplevelser til vands og til lands".

Sønderborg: Der er et halvt år til den 22. Kultur- og idrætsnat fredag den 23. august 2019, men arbejdsgruppen bag det store arrangement er allerede trukket i arbejdstøjet. Temaet i år er "Oplevelser til vands og til lands".

- Vi håber, at vi igen i år har mulighed for at samle et så bredt og alsidigt felt af foreninger, klubber og andre interessenter, så vi kan vise den brede og alsidige foreningskultur, der findes i kommunen. Altså til inspiration for rigtig mange, siger Erik Rosenbæk Bollerslev, formand for Kultur- og idrætsnatten i Sønderborg.

Selve aktivitetsområdet er som tidligere år bortset fra det nu skal strække sig helt hen til det nye storhotel Alsik. Det vil sige fra Sønderborg slot, slotskajen, havnetrappen, Søndertorv, Sønder Havnegade, Nørrebro, Nørre Havnegade, Havbotorvet, Multikulturhuset og hotel Alsik.

Natløbet bliver igen i år med Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening som arrangører, og der satses igen på et par tusinde løbere i alle aldre.

Arbejdsgruppen lægger op til to møder for deltagere fra foreninger, klubber og andre interessenter. Det første møde er et informationsmøde onsdag den 10. april kl. 19.00 i den store sal i Multikulturhuset (biblioteket). Her informeres om de store linjer i forhold til selve arrangementet.

Det næste møde er onsdag den 12. juni kl. 19.00 også i den store sal i Multikulturhuset. Her skal der i fællesskab fordeles stadepladser på Slotskajen, Sønder Havnegade, Nørre Havnegade, og tiderne i Riddersalen på slottet og på Søndertorv.

Tilmelding til kulturnatten
Tilmeldinger - inden 1. april - skal sendes til: erikbollerslev@gmail.com med oplysning om foreningsnavn, kontaktperson og placeringsønsker.

Ellers er der mulighed for at gå ind på hjemmesiden: www.kulturnat.info og se mere om Kultur- og idrætsnatten.

Kulturnat fra slottet til hotel Alsik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce