Konkursboet efter Delfi Electronics er overtaget af Skanderborg-firma

Salgskoordinator Ole Jensen (tv) kunne onsdag vise Torben Drejer rundt i de tidligere Delfi-lokaler på Augustenborg Landevej. Foto: Timo Battefeld

Konkursboet efter Delfi Electronics er overtaget af Skanderborg-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En del af de tidligere Delfi-medarbejdere mødte onsdag formiddag op på Augustenborg Landevej, hvor de fik at vide, at ETK EMS Group har overtaget virksomheden.

Sønderborg: Der var anderledes muntre miner og smil på læben, da 23 medarbejdere fra det tidligere konkursramte Delfi Electronics mødte op i produktionslokalerne onsdag formiddag kl. 9.00 på Augustenborg Landevej end for ti dage siden, hvor virksomheden lukkede.

Onsdag fik de meldingen af Torben Drejer, at ETK EMS Group med hovedkontor i Skanderborg har overtaget aktiverne fra konkursboet efter Delfi Electronics. Skanderborg-virksomheden har også produktioner i Frederikssund og en større EMS produktion i Thailand.

- Siden vi i 2011 lavede et opkøb af daværende Zoma Electronics i Frederikssund og Thailand, har vi i ledelsen ofte drøftet, om vi skulle gentage succesen og etablerer os flere steder lokalt i Danmark. Sønderborg har altid været et af de steder, hvor vi har vurderet af potentialet er størst. Så overtagelsen lå lige for, forklarer Troben Drejer, COO & Partner i ETK EMS Group. Han ejer virksomhederne sammen med Thomas Vinter.

Torben Drejer tror rigtig meget på Sønderborg. Skanderborg har altid haft kunder fra Sønderborg.

ETK EMS GROUP
ETK EMS Group har hovedkontor i Skanderborg (90 medarbejdere), og lokaliteter i Frederikssund (12 medarbejder), Sønderborg (23 medarbejdere) og Thailand (små 200 medarbejdere).

Virksomheden har gennem årtier udviklet logistik- og business intelligente elektroniske systemer.

Virksomheden har i september markeret sit 40 års jubilæum.
Torben Drejer (tv) er sammen med Ole Jensen optimister med fremtiden i ETK EMS Group. Foto: Timo Battefeld
Torben Drejer (tv) er sammen med Ole Jensen optimister med fremtiden i ETK EMS Group. Foto: Timo Battefeld
Foto: Timo

Milliarder af elektronik

- Hele Als-området med en radius på 50 km køber for milliarder af kroner elektronik, understreger Torben Drejer. Han tror så meget på det, at der indenfor hundred dage skal være overskud på Sønderborg-afdelingen. Og når ordrebogen begynder at vokse, er virksomheden klar til at tage flere medarbejdere ind, men Torben Drejer understreger også, at ETK har et it- og logistiksystem som gør, at virksomheden kan drive forretning med færre medarbejdere.

Torben Drejer glæder sig over, at kunne betjene de eksisterende kunder i ETK EMS Sønderborgs regi. Han håber også på en lokal opbakning fra den store lokale elektronikindustri, så de kan være med til at sikre, at der fremover også er basis for EMS-produktion i Sønderjylland og på Als. Han ser også frem til at kunne etablere et godt samarbejde lokalt i Sønderborg med Center for Industriel Elektronik på Syddansk Universitet.

Tidligere salgskoordinator Ole Jensen i Delfi Electronics fortsætter med de samme kompetencer i ETK. Han har været med hele vejen fra 2001 til 2013 på Protic-elektronik på Damgade, der blev købt af Delfi i 2013.

- Jeg er glad på trods af, at vi har måtte sige farvel til nogle. Det er trist, siger Ole Jensen. Til gengæld er han sikker på, at genåbningen i løbet af ti dage har betyder meget for de tidligere Delfi-kunder.

Ole Jensen har ringet ud til alle kunder, og der er kun positive tilbagemeldinger.

Brødtekst

Konkursboet efter Delfi Electronics er overtaget af Skanderborg-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce