Kendt tøjfirma forlader Sønderborg

B&C Textiler blev nødt til at finde nye lokaler, da ejeren af Elholm 25 i forsommeren solgte den til FineNordic, der vil have butik, administration, webshop og lager på matriklen. Arkivfoto: Nybolig Erhverv Sønderborg

Kendt tøjfirma forlader Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter mere end en menneskealder på Als flytter B&C Textiler inden årskiftet til Padborg.

Sønderborg: B&C Textiler har fået styr på fremtiden. Efter næsten 40 år i Sønderborg hedder adressen fra januar Istedvej 2 i Padborg.

- Vi har fundet nogle superfine lokaler, der passer til vores formål og behov, siger direktør René Toft Kristiansen, der sammen med Claus Zink i godt ti år har ejet firmaet, der er grundlagt i 1979.

Firmaet er så småt begyndt at flytte sit lager væk fra Elholm 25. Ejeren af bygningen Bjarne Rasmussen, som frem til 2006 ejede B&C Textiler, solgte i sommer den til brugskunst-virksomheden FineNordic A/S i Lemvig. B&C Textiler skal være ude inden årets udgang.

- Vi startede med at kigge efter noget nyt i Sønderborg, men der var ikke noget af det tilgængelige, der matchede 100 procent. Derfor besluttede vi at udvide søgeområdet, forklarer direktøren.

B&C Textiler ville gerne beholde sine 25-30 ansatte, der typisk bor i Sønderborg. Derfor måtte den ny adresse ikke ligge længere væk end 30 minutters kørsel fra byen.

 

B&C Textiler
B&C Textiler er grundlagt i 1979. Den har i dag 25-30 ansatte. Firmaet eksporter cirka 75 procent. De største markeder er England efterfulgt af Tyskland. Tøjet bliver primært produceret i Kina og Indien samt lidt Tyrkiet. Har mærkerne Intown, miss Baron, AIDA samt Soft B'. Indenfor alle mærker leverer B & C Textiler totalkollektioner, der omfatter jeans, toppe, strik, nederdele, bukser, kjoler, jakker m.m. Kernemålgruppen er kvinder i alderen plus 30.

Set på meget forskelligt

I Padborg får B&C Textiler 2.480 kvadratmeter, hvor af lagerdelen udgør cirka to tredjedele. Den har i dag 4.500 kvadratmeter, men bruger ikke alt pladsen. Den ny adresse har senest huset møbelvirksomheden Dolphin Furniture og var til salg, da B&C Textiler fik øje på den.

- Vi har været ude at se på meget forskelligt bl.a. også i Rødekro, men faldt til slut for det i Padborg. Det kan vi se noget fremtid i, siger René Toft Kristiansen.

Tøjfirmaet var ikke interesseret i at købe. Derfor kontaktede det Stubbæk-firmaet KLT Projekter A/S, der beskæftiger sig med udlejning, køb og salg af erhvervsejendomme i Syd- og Sønderjylland. Det købte ejendommen og B&C Textiler lejede sig ind.

- Vi glæder os helt vildt. Det bliver en ny start for os.

Primo december regner tøjfirmaet med, at alt er flyttet til Padborg. I øjeblikket er KLT Projekter i gang med at bygge administrationen om med nye lofter, skillevægge m.m.

 

Kendt tøjfirma forlader Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce