Kendt cykelentusiast løb med eftertragtet pris

Jesper Schack har været en af de helt centrale personer i Sønderbogs deltagelse i Tour de France 2021. Arkivfoto: Claus Thorsted

Kendt cykelentusiast løb med eftertragtet pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmand Jesper Schack fik årets INITA-pris for sin helt centrale rolle i Sønderborgs deltagelse i Tour de France 2021.

Sønderborg: Det var denne gang Jesper Schack, der løb med INITA-prisen 2018, da den blev uddelt tirsdag aften af Sønderborg Handel.

- Med stor viden, engagement og indsats har han været kraftigt medvirkende til, at vi i 2021 for alvor kan sætte Sønderborg på kortet også langt ud over vores grænser. Som den erhvervsmand og ildsjæl han er, er det en stor glæde at kunne overrække dette års INITA-pris til Jesper Schack, sagde formand Rikke Torré.

Jesper Schack har også været dybt involveret i kampen for at få verdens største cykelløb til Danmark og Sønderborg om godt to år. Han har været i tæt kontakt med den franske organisation bag Tour de France, ASO, som konsulent for Sønderborg Kommunes del af den danske tourstart.

Jesper Schack skabte virksomheden Telebilling, som han for år tilbage solgte for 150 millioner kroner til et australsk it-firma. Men han er også kendt som tidligere habil cykelrytter på topplan og siden med mange poster og stor erfaring indenfor den danske cykelverden.

Med stor viden, engagement og indsats har han været kraftigt medvirkende til, at vi i 2021 for alvor kan sætte Sønderborg på kortet også langt ud over vores grænser.
Rikke Torré, formand, Sønderborg Handel

Særligt initiativ og vilje

Jesper Schack har lavet mange store cykelløb i Danmark de seneste årtier, ligesom har han været dybt engageret i flere udgaver af Danmark Rundt og VM i landevejscykling i København i 2011.

Han har af to omgange og alt i otte år været formand for Sønderborg Cykel Klub og blev her februar igen valgt til formand. Han var også i fire år medlem af Dansk Cykle Unions bestyrelse.

INITA-prisen gives til en person, forening eller virksomhed, som har taget et særligt initiativ og vist vilje til at gøre noget til gavn for byens erhvervs- og handelsliv eller gjort byen kendt ud over lokalområdet.

Den er tidligere gået til blandt andet Skærtoft Mølle, Linaks Bent Jensen, Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning, Historiecenter Dybbøl Banke samt Bitten og Mads Clausens Fond samt brødrene Michel og Daniel Totaro, som driver Bella Italia Hotel & Restaurant.

Sidste år vandt Peter og Anita Matthiesen, som driver Kinorama i Borgen.

Kendt cykelentusiast løb med eftertragtet pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce