Kampen tilhørte udeholdet fra Sønderborg

FC Sønderborg håber at kunne tilkæmpe sig opryning til Danmarksserien, når holdet d. 19. juni skal spille oprykningskamp. Arkivfoto: Jacob Schultz.

Kampen tilhørte udeholdet fra Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag var FC Sønderborg i Aarhus for at spille mod Fuglebakken på udebane. Efter en god indsats i især anden halvleg kunne FC Sønderborg begive sig hjem med en sikker sejr på 5-0. Dermed er holdet sikret rækkens andenplads.

SØNDERBORG: Efter en dagtur til Aarhus, kunne FC Sønderborg mandag vende hjem med en sejr og tre point i rygsækken efter at have vundet sin sidste udebanekamp mod Fuglebakken.

Selvom det endte med en stor sejr til udeholdet, startede kampen dog lige mellem de to hold.

- Første halvleg var en jævnbyrdig affære, men vi kom alligevel foran med et enkelt mål, fortæller FC Sønderborgs træner Kim Poulsen.

Trods Fuglebakken kom bagud, gik også det aarhusianske hold fra halvlegen med en følelse af at have leveret en god indsats.

- Vi var meget tilfredse med første halvleg. Jeg synes egentlig, vi var en anelse bedre, men vi lavede en fejl, hvor Sønderborg straffer os hårdt, siger træner for Fuglebakken, Mads Berg.

Fakta
  • Fodbold, Jyllandsserien, Herrer
  • Fuglebakken - FC Sønderborg: 0-5 (0-1)
  • FC Sønderborg målscorere: Nicklas Spanggaard (2 mål), Hassan Neaman Bajoumi (2 mål), Kristoffer Vinther

Blev tidligt afgjort

I anden halvleg gik der dog ikke længe, før det blev tydeligt, at kampen tilhørte FC Sønderborg. Kun få minutter efter pausen scorede FC Sønderborg endnu et mål.

- Derfra blev det for alvor vores kamp, fortæller FC Sønderborgs træner.

Med de to mål bag sig overtog FC Sønderborg styringen i kampen, og i løbet af de sidste fyrre minutter skød holdet endnu tre mål ind i Fuglebakkens net.

- Vi kom os aldrig over det første mål, de skød i anden halvleg. Vi spillede ganske forfærdeligt derefter, fortæller Fuglebakkens træner.

Efter en ulige anden halvleg endte kampen dermed 5-0 til FC Sønderborg.

Andenpladsen er sikret

For FC Sønderborg betyder mandagens sejr, at slutplaceringen på rækkens andenplads nu er endegyldigt sikret.

- Vi er sikret andenpladsen nu, og det var det, vi kom for, siger holdets træner, der også fortæller, at holdet allerede nu ved, at de skal spille en kamp om oprykning onsdag d. 19.. Kampen bliver mod andenpladsen fra den anden Jyllandsserie-pulje.

Hos Fuglebakken havde de derimod ikke haft meget at spille for i mandagens kamp.

- Vi havde heller ikke meget at spille for, hverken nedrykning eller oprykning. Derfor er det dog stadig ærgerligt. Det betyder selvfølgelig noget for vores stolthed med sådan et 5-0-nederlag, afslutter Fuglebakkens træner.

Kampen tilhørte udeholdet fra Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce