Jem & Fix stikker spaden i pløjemark med troen på mere detailhandel

Jem & Fix tog den store skovl i brug til første spadestik. Foto: Kim Toft

Jem & Fix stikker spaden i pløjemark med troen på mere detailhandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jem & Fix har taget første spadestik til et af sine største byggemarkeder i landet. Placeringen er Sønderborg Nord, hvor detailhandlen dermed for alvor er rykket ind som supplement til et fyldt Sønderborg Øst.

Sønderborg: Jem & Fix har siden 2001 været en del af Sønderborg Øst. Men nu er pladsen blevet for trang i både butik og udenoms arealer, så byggemarkedskæden har besluttet at flytte forretningen ud til Sønderborg Nord - det tidligere Tech 21 med indkørsel ad Ingolf Nielsens Allé ved Burger King.

Her blev der fredag middag taget det officielle første spadestik til det, der skal ende som knap 1300 kvadratmeter ny butik plus 400 kvadratmeter overdækket udebutik med drive in.

- Med det nye erhvervsområde, Sønderborg Nord, åbnes op for endnu flere muligheder for at tiltrække erhvervs- og butiksdrivende i Sønderborgområdet. Vi har oplevet, at der har været pladsmangel i Center Øst, og selvfølgelig har vi en tro på, at Sønderborg Nord vil få endnu flere virksomheder - og dermed arbejdspladser - til området, sagde borgmester Erik Lauritzen i forbindelse med det første spadestik.

I første omgang mister vi nok lidt af effekten ved at flytte væk fra de andre, men vi tror på, at flere kommer til.
Claus Petersen, adm. direktør i Jem & Fix
På billedet er det fra venstre:  Claus Petersen, direktør for Jem & Fix, borgmester Erik Lauritzen, direktør for Projektas, Preben Kristensen, bygningskonstruktør for Gånsager, Palle Bruun, kommunaldirektør for Sønderborg Kommune, Tim Hansen og ejer af PI Invest, Peter Michelsen.
På billedet er det fra venstre: Claus Petersen, direktør for Jem & Fix, borgmester Erik Lauritzen, direktør for Projektas, Preben Kristensen, bygningskonstruktør for Gånsager, Palle Bruun, kommunaldirektør for Sønderborg Kommune, Tim Hansen og ejer af PI Invest, Peter Michelsen.
Foto: Kim Toft Jorgensen

Håber flere kommer til

Og netop den tro deler man hos Jem & Fix, som med tiltaget erkender at fjerne sig lidt fra synergieffekten i Center Øst, men samtidig tror på at den nye placering bliver optimal.

- Efter 17 år har butikken i Center Øst udtjent sig. Med den nye butik bygger vi noget større end mange af vores øvrige butikker. Det bliver bedre og nemmere for både ansatte og kunder med mere plads. Særligt dem der kommer med en trailer, siger adm. direktør Claus Petersen i Jem & Fix og fortsætter:

- I første omgang mister vi nok lidt af effekten ved at flytte væk fra de andre, men vi tror på, at flere kommer til.

Der er endnu ikke sat åbningsdato på den nye butik, men pejlemærket hedder sidst i andet kvartal 2019 - altså senest til juni næste år.

Jem & Fix stikker spaden i pløjemark med troen på mere detailhandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce