Irmela Heinsius i spidsen for Alsik-byggeri


Irmela Heinsius i spidsen for Alsik-byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en tilfældighed, at Irmela Heinsius kom ind i hotelbranchen. En branche der har bragt hende jorden rundt.

Sønderborg: 52-årige Irmela Heinsius er nytiltrådt i Inspiring Denmarks bestyrelse. Hun står samtidig i spidsen for byggeriet af Alsik - Sønderborgs nye fyrtårn.

I Irmela Heinsius' optik er det tilfældigheder der gør, at hun i dag er nået til der, hvor hun er. Det første skridt ind i branchen var i 1980, da den dengang 14-årige Irmela skulle vælge praktik. Hotellet ved siden af hendes rideskole fangede hendes blik og valget faldt på den praktiske beliggenhed. Fem år senere begyndte hun som elev i hotel management på Hotel Gravenbruch Kempinski Frankfurt. En karriere der de sidste 30 år har bragt hende verden rundt. Fra Berlin til verdensbyer som Beijing og New York og endda til Baku i Aserbajdsjan.

Europa kaldte

Efter mange års arbejde rundt i verden kaldte Centraleuropa igen. Muligheden viste sig, da RIMC International Hotels & Resorts, der står for driften af Alsik, søgte en administrerende direktør til opstarten millionprojektet Alsik på Sønderborgs havnefront. Dette indebærer blandt andet ansættelsen af 130 medarbejdere inden åbningen i foråret 2019.

Arbejdet med udviklingen af Syddanmark stopper dog ikke der. I april tiltrådte Irmela Heinsius Inspiring Denmarks bestyrelse, udpeget af Syddansk Vækstforum. Hun håber, at hun med sine erfaringer og forståelse for internationalt samarbejde kan bidrage med et nyt blik på arbejdet med erhvervsturismen i området.

Inspiring Denmark er den syddanske organisation for udvikling af erhvervsturisme, som gratis hjælper erhvervsliv og forskermiljøer med at trække internationale kongresser og konferencer til regionen.

Irmela Heinsius i spidsen for Alsik-byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce