Ipnordic-stiftere beholder flere datterselskaber

Charles Ginnerskov har afløst sin far Thorben G. Jensen som administrerende direktør i ipnordic. Foto: Timo Battefeld

Ipnordic-stiftere beholder flere datterselskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salget af ipnordic til hollandsk selskab inkluderer hverken Det Gamle Rådhus, softwareproduktet OCTOBUS eller købet af Sønderborg Kaserne.

Gråsten: Det er kun selve ipnordic-delen med godt 80 ansatte, som det hollandske selskab Within Reach nu har købt. Både datterselskaber OCTOBUS og Det Gamle Rådhus er fortsat ejet af far og søn Thorben G. Jensen og Charles Ginnerskov.

- Så jeg får nok at se til. Den senere tid har jeg faktisk heller ikke koncentreret mig så meget om ipnordic. Jeg kunne heller ikke forestille mig ikke at have noget at lave, siger Thorben G. Jensen, som i modsætning til sønnen med salget af livsværket ikke længere er en del af ipnordic.

- Jeg tror, eventyret for ipnordic kun lige er begyndt. Jeg synes, det er dejligt, at vi nu har fået en international samarbejdspartner, når det nu er det, Charles gerne vil, siger den 64-årige mand, der samtidig med salget er blevet afløst som administrerende direktør i televirksomheden af sin søn.

Derimod er Thorben G. Jensen fortsat direktør for et datterselskab, der står bag softwareproduktet OCTOBUS. Det har også fortsat samme investorkreds, som ipnordic havde indtil salget, hvilket vil sige Søren Christiansen, Ib Rossen Nissen samt Peter Boris Fleggaard.

Jeg tror, eventyret for ipnordic kun lige er begyndt. Jeg synes, det er dejligt, at vi nu har fået en international samarbejdspartner, når det nu er det, Charles gerne vil.
Thorben G. Jensen
Sammen med sin far Thorben G. Jensen begyndte Charles Ginnerskov i 2011 ipnordic. Foto: Timo Battefeld
Sammen med sin far Thorben G. Jensen begyndte Charles Ginnerskov i 2011 ipnordic. Foto: Timo Battefeld
Foto: Timo Battefeld

Stor plan med kaserne

OCTOBUS er et digitalt produkt, der rummer alle de funktioner, man behøver i den daglige administrative drift af et hotel. I dag arbejder omkring 35 mennesker med produktet i Gråsten.

Ideen til OCTOBUS opstod, da far og søn købte det gamle rådhus i Gråsten i 2015 og indrettede kantine til deres ansatte, hotelværelser og restaurant for offentligheden. Også den del fortsætter som hidtil.

Det er lavet en aftale med den ny hollandske ejer om, at rådhuset stadig skal være kantine for de ansatte i ipnordic.

Ipnordic-salget får heller ingen betydning for far og søns engagement i Sønderborg Kaserne. I november købte de gennem deres selskab Castra Aps for fem millioner kroner for de tre udbudte bygninger samt udendørsarealerne omkring dem.

Her vil de indrette bed & breakfast, restaurant og kontorhotel, hvilket de forventer over de næste ti år vil skabe 200-400 arbejdspladser i området.

- Det er en stor opgave, vi glæder os til at komme i gang med. En opgave vi ikke vil gå halvhjertet ind i, understreger Charles Ginnerskov.

Ipnordic-stiftere beholder flere datterselskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce