Handelstanden præsenterer alsidig aktivitetskalender

Formand Rikke Torré og citymanager Axel Nielsen er godt tilfredse med aktivitetsprogrammet for 2019. Arkivfoto: Timo Battefeld

Handelstanden præsenterer alsidig aktivitetskalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en blanding af gamle kendinge og nye arrangementer, som Sønderborg Handel har på programmet i 2019.

Sønderborg: Ativitetskalenderen for 2019 er nu kommet på plads hos Sønderborg Handel, der i sidste uge holdt citymøde med sine medlemmer.

- Det var alt i alt et godt møde med fokus på åbningstid, fortæller nytiltrådt citymanager Axel Nielsen.

Mens der var stor opbakning til årets arrangementer, var der mere uenighed om, hvornår man skulle åbne og især lukke både de pågældende dage.

Der var fra handelstanden lagt op til, at man skulle have åbent en række lørdage til 16, men det endte det med i stedet at blive til 15.

- Det vigtigste er, at hvis vi markedsfører os med at have åbent til 15, så må vi ikke lukke før, kom opfordringen fra formand Rikke Torré.

Den 6. juli kommer der fra morgenstunden igen er krydstogtskib forbi Sønderborg. På mødet tog det lidt tid at blive enige om, at holde åbent den dag fra 8-15.

- Vi skal give den gas på alle barometre. De må ikke komme til en dø by, kom det fra Thor Mosegaard, chef for Føtex.

Det vigtigste er, at hvis vi markedsfører os med at have åbent til 15, så må vi ikke lukke før.
Rikke Torré, formand, Sønderborg Handel

Pølsekåring og horror house

Det er en blanding af gamle kendinge og nye arrangementer, som Sønderborg Handel har på programmet i 2019. I år er øllets dag og høstmarkedet sløjfet. Til gengæld vil man gøre mere ud af halloween i uge 42 med blandt andet et horror house.

Der kommer American Days den 15. juli og altså gas på, når der kommer besøg af krydstogtskib, blandt andet med kåring af Danmarks bedste ringriderpølse.

Det ligger endnu ikke fast om sidste års publikumssucces Santa Run bliver gentaget. Her er man fortsat i forhandlingen med arrangøren.

Det ligger dog fast, at der fredag den 22. november bliver juletræstænding og en uge efter Black Friday med åbent fra 10-22.

Igen år er der også blevet plads til By Night-arrangementer. Det sker fredag den 3. maj og fredag den 27. september - begge dage 10-22.

Der vil desuden være markedsdage fra 6.-8. juni og åbent 10-15 om lørdagen, når der er ringridning anden weekend i juli.

Søndag den 1. december og resten weekenderne frem mod jul er der åbent fra 10-15. Mandag den 23. december er der åbent fra 10-18.

Handelstanden præsenterer alsidig aktivitetskalender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce