Gammel jazz med unge musikere

Den 21-årige altsaxofonist Oilly Wallace er allerede et etableret navn på den danske jazzscene. Man kan høre ham folde sig ud, når Sønderborg Jazzclub holder koncert søndag 16. september kl. 15 på Sønderborghus. PR-foto

Gammel jazz med unge musikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderborg: Trods sine kun 21 år er altsaxofonisten Oilly Wallace allerede et etableret navn på den danske jazzscene. Hvor formidabel en solist og talent han er, kan man høre, når han sammen med to andre unge danske musikere plus en garvet af slagsen gæster Sønderborg Jazzclub, hedder det i en pressemeddelelse fra jazzklubben.

Sæsonens anden koncert foregår søndag 16. september kl. 15 på Sønderborghus. Her spiller Oilly Wallace sammen med sin kvartet, der også består af Johannes Wamberg på guitar, Mathias Petri på bas og Frands Rifbjerg på trommer. Sidstnævnte er en særdeles garvet musiker i dansk jazz.

Det bliver gammel, men stadig evigung jazz fra 50'ern og 60'erne, som de unge musikere fortolker på deres helt egen måde med en vitalitet og overskud, så man kommer til at tvivle på, at de kun har ganske få professionelle år på bagen.

Oilly Wallace er stærkt inspireret af 40'ernes store altsaxofonist og stilskaber, Charlie Parker, Cannonball Adderley samt tenorsaxofonisten Dexter Gordon med den glorværdige fortid netop i Danmark.

Der er entré.

Gammel jazz med unge musikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce