Fætter BR går i legetanker med Sønderborg

Måske bliver der igen kø ved en legetøjsbutik i Sønderborg, hvis Toys R Us bliver genåbnet som en Fætter BR. Her fra åbningen i Stenagercenteret i efteråret. Arkivfoto: Claus Thorsted

Fætter BR går i legetanker med Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver kun med en tredjedel af det oprindelige antal butikker på 77, Salling Group puster liv i nye Fætter BR-butikker. Men genåbningerne handler om andet end bystørrelsen, forsikrer den nye ejer, som forventer åbning af de første butikker inden for et par måneder.

Sønderborg: Sønderborg har ikke haft en selvstændig legetøjsbutik siden lukningen af Fætter BR i Borgen og Toys R Us i Stenagercentret i Sønderborg Øst lige omkring årsskiftet.

Salling Group, der har overtaget stumperne efter konkursen hos Top Toy, har proklameret åbningen af 25 nye Fætter BR i løbet af foråret. Det er mindre end en tredjedel af det oprindelige antal på 77. Spørgsmålet er så, om det med Sønderborg som landets 35. største by er udsigt til en legetøjsbutik igen.

Salling Group har endnu ikke lagt sig fast på alle de steder, de vil genåbne Fætter BR-butikker, men det bliver ikke nødvendigvis, hvor de tidligere butikker har ligget.

Ikke kun størrelsen

- Vi genovervejer alle placeringer, og det handler ikke kun om at se på bystørrelser, siger presseansvarlig hos Salling Group, Kasper Riggelsen.

Således er Sønderborg, som landets 35. største by, stadig med i opløbet.

- Det kunne såmænd sagtens være Sønderborg, tilføjer Kasper Riggelsen. Men først om en måned eller to er vi klogere på det.

- Vi har en del udfordringer med at få varelageret kørt ind i vores systemer samtidig med, at vi laver nye lejeaftaler og leder efter personale, supplerer Kasper Riggelsen.

Salling Group driver også Føtex og Bilka, men her er tanken om selvstændige Fætter BR-butikker i varehusene droppet. Salget af legetøj fortsætter dog.

Ud over Fætter BR overvejer Legekæden at åbne 14 butikker rundt i landet. Sønderborg har også tidligere haft en Legekæden i Sønderborg Øst i nærheden af, hvor Løve Apoteket er.

Fætter BR går i legetanker med Sønderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce