En af landets mest succesfulde Lidl udvider

En stor tilbygning til Lidl i Sønderborg Øst står formentlig klar lige efter årsskiftet. Foto: Henrik Rath

En af landets mest succesfulde Lidl udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lidl i Sønderborg Øst har vokset sit til en stor succes blandt de over 100 Lidl-butikker herhjemme og lægger snart 400 kvadratmeter til forretningen. Detailhandelekspert forventer, at den tyske kæde bliver blandt de mest ekspanderende de kommende år.

Sønderborg: Spørger man butikschefen i Lidl i Sønderborg Øst, er opskriften til succes i et benhårdt marked for discounthandel en blanding af den rette pris for de rette varer samt lydhørhed og service over for kunderne.

- Vi arbejder meget målrettet med at lytte til kunderne, hvis de siger, at de mangler nogle specielle type varer i vores butik. Du kender det jo også selv, det er da irriterende at skulle køre et andet sted hen, fordi du ikke lige kan finde en flaske Atamon eller et gængs krydderi, siger Henrik Petersen. Han har været butikschef i Lidl Sønderborg i halvandet år og kommer med en baggrund fra COOP.

Sammen med sine ansatte er det lykkes at tilføre butikken endnu mere vækst og fremgang, så den i dag er i toppen blandt de over 100 Lidl i landet. Lige nu er en større udvidelse i gang, hvor der laves et helt nyt indgangsparti og lægges 400 kvadratmeter salgsareal oven i den i forvejen mellemstore butik.

- Den mere plads skal vi blandt andet bruge til at gøre vores grøntafdeling og bageriudsalg endnu bedre, tilføjer Henrik Petersen, som ikke tør sætte dato på færdiggørelsen. Men formentlig i starten af det nye år.

De er den kæde, som vi spår den største vækst i form af flere butikker i de kommende år. Man har forstået at møde danskernes ønsker for dagligvarer i forhold til den tyske baggrund.
Henning Bahr, adm. direktør i Retail Institute Scandinavia
Butikschef i Lidl Sønderborg, Henrik Petersen, ser frem til mere plads og helt nyt indgangsparti. Han og de  øvrige ansatte har skabt et af landets mest veldrevne Lidl blandt de ind til videre lige over 100 i kæden. Foto: Henrik Rath
Butikschef i Lidl Sønderborg, Henrik Petersen, ser frem til mere plads og helt nyt indgangsparti. Han og de øvrige ansatte har skabt et af landets mest veldrevne Lidl blandt de ind til videre lige over 100 i kæden. Foto: Henrik Rath

Lidl får vokseværk

Hos Retail Institute Scandinavia sidder man og holder øje med udviklingen i detailhandlen på mange områder. Mens Netto og Rema 1000 længe har toppet listen over kundernes foretrukne discountbutikker, så er Lidl ved at være godt med. Med lidt over 100 butikker på landsplan er de stadig efter Rema 1000 med omkring 300 og Nettos godt 450 butikker.

Men alt mens Nettos første butik i Danmark så dagens lys i 1981, kom norsk ejede Rema 1000 med deres første butik herhjemme i 1994. Lidl åbnede den første butik i Danmark i 2005.

- De er den kæde, som vi spår den største vækst i form af flere butikker i de kommende år. Man har forstået at møde danskernes ønsker for dagligvarer i forhold til den tyske baggrund. Desuden fremtræder butikkerne pæne og med rigtig god plads, siger adm. direktør i Retail Institute Scandinavia, Henning Bahr og tilføjer:

- Lidl har bevæget sig langt ud til forbrugerne, hvor man har formået holde priserne nede og samtidig give købsoplevelser, hvor man gerne vil forkæle kunderne lidt.

En af landets mest succesfulde Lidl udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce